SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İSGK'dan 'Herkes Yerinde Oturacak' Kararı

A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor karşılaşması öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu (İSGK) Toplantısı yapıldı.

  Süper Ligin 19.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, Pazar günü 13.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Demir Grup Sivasspor’u konuk edecek. Zorlu karşılaşma öncesi Malatya Valiliği’nde İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı.

  Toplantıya ilişkin kulüpten yapılan açıklamada, “Malatya Valiliği´nde yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısında ´Seyircilerin biletlerinde belirtilen koltuk numaralarına göre oturmalarını ve tahliye merdivenlerinin boş bırakılmasını sağlamak´ hususunda gerekli idari ve cezai tedbirlerin alınması kararlaştırılmış olup, taraftarlarımızın bu durumla karşılaşması halinde kendilerine en yakın Resmi veya Özel Güvenlik görevlilerine bilgi vermesi önem arz etmektedir. Amaç, taraftarlarımızın bilet yüklemesi sonrası satın almış oldukları koltuklarda oturmalarını sağlamak ve tahliye merdivenlerinde gerek güvenlik açısından gerekse kulübümüzün TFF Disiplin Kurulları tarafından cezaya maruz kalmasının önüne geçmektir. Taraftarlarımıza önemle duyurulur” denildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Semih (6 yıl önce)
    Arkadaşlar boşuna ümitlenmeyin sizin güvenlikçi diye medet umduğunuz aslında SAKSI.Siz dua edin de yerinize kimse oturmasin ya da laf anlatabileceginiz medeni biri otursun
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsunkar44 (6 yıl önce)
    Güvenlik defalarca söylememize rağmen banane diyor polis banane diyor hermaçta kavgadan bıktık biri bunları denetlesin yada şikayet tel. verin yetkililer güvenlik maç izlemek için var sadece
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    HAS kardeşim insanlar eşiyle geliyor bayanlar geliyor yerlerine oturmak istiyor sıkıntı yaşıyor. Konuşuyorsunuz ama bir çok arkadaş bu konuda şikayetçi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (6 yıl önce)
    TAM İSABET OLMUŞ. HERKES ALDIĞI YERDE OTURMASI GEREKİR. BEN ORTA SIRALARDA BİLET ALAYIM ADAM GELSİN YERİME OTURSUN.OLURMU YA ! KÖŞELERDE BİLET ALAN UYANIKLAR ORTALARA GEÇMEK MİLLETİN HAKKINA TECAVÜZ ETMEK İSTİYOR. KANUN VAR YÖNETMELİK VAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (6 yıl önce)
    Ben malatya için betonda ayakta maç izlerim hiç önemli değil. yeter ki malatya kazansın zaten 3 büyükler dışında stad dolmuyor. kıçına yer arayanların iyi niyetli olmadıklarını düşünüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)HAS isimli kullanıcı yorumuna
    Has adlı yorumcu,Senin ayakta Yada tek ayak üstünde maç seyretme gibi yeteneklerin olabilir.Stada senin yeteneklerine sahip olmayan,çocuklar ve belli yaşa gelmiş insanlarda geldiği için onların oturması gerekiyor.23.000 küsür koltuk süs için yapılmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • zeki (6 yıl önce)
    Bu kararı ancak protokol tribününde uygulayabilirsiniz. Bence bilet satışlarını "yerine oturmak isteyenler, neresi olursa" diye ayırarak satmalılar. Bu taraftar kitlesinde laftan anlamayan çok olduğu gibi, pasoligi bile olmadan yangın çıkışlarından giren yığınla insan var, bir de üstüne atarlanıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Güvenlik görevlisi dediğniz adama biletimde yazan koltuğu soruyorum, ben bilmiyorum diyor. Medeniyet birgün bizim şehrimize de uğrar inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • sait (6 yıl önce)
    Yenimalatya spor yöneticileri şirket kurmuş temizlik ihalesini kendileri almışlar almalarına birşey demiyoruz ama o tuvaltlerin ve koltukların haline bakın rezalet
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferid (6 yıl önce)
    Sivası kesin yenmeliyiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (6 yıl önce)
    Inşallah medeni insanlar gibi stada gelince aha şuraya oturun diyenlere rastgelmeyiz. Saatler önce stada giriyoruzki yerimizde oturalim. Biraz medeniyet istiyoruz sadece. Herkesin bir koltuğu var kimsenin yerine oturmayalim. Bu da bir haktir. Günahtır. Millet istanbulda maça 5 dakika geliyor ve yerine oturuyor. Lütfen bize yakışanı yapıp, kendi yerimize oturalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih Karaca (6 yıl önce)Mert Korkmaz isimli kullanıcı yorumuna
    Yoook, olur mu hiç öyle şey. İlla bir kaç tane sığır çıkacak ve bu sığırlarla yer münakaşasına gireceksin. Ama yerden göğe kadar haklısın
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Tüm taraftarlar duyarlı olması lazım bu konuda herkes birbirine yardımcı olmalı ne güvenlige nede stad gorevlisine bu işi bırakmamak lazım sonuçta onlar 50 60 tl mac başı parayla gelip duruyolar gs maçında bu konuda bir tanesi kalkmış güvenlik görevlisine bağırıyodu o adam ne yapsın ki inşallah çözülür herkes aldıgı bilet yerine oturur kimsede bu tür durumlarla karşılaşmaz örnek aileyle gelen oluyo bir bayan oluyo ama bizim taraftar bu konuda hiç oralı bile olmuyo ve diger sefere o bayan maça gelse gelmiyo
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Önce o stadın yollarını adam gibi yapın,tuvaletler rezil,suyunu açın,koltuklar üstünde bir karış tozu temizlettirin,ondan sonra herkesin kendi yerinde oturmasının bir anlamı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (6 yıl önce)
    Herşey bitti o kaldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit Coşkun (6 yıl önce)
    Yerlerimize sürekli birileri oturuyor.güvenlik görevlisine söylüyoruz bir şey yapamam diyor.Pislik adam çok
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    İnşallah öle olur uygulanır
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Ah bir inanabilir!
    0
    0
    Yanıtla
  • H.Ş.SARIHAN (6 yıl önce)
    KİM ALDIYSA TEŞEKKÜR EDERİM. AMA HER MAÇTA UYGULANSIN ANONS YAPILSIN..GEREKİRSE MAÇA GİRERKEN BROŞÜR DAĞITILSIN.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet turan (6 yıl önce)
    Uygulanamayacak kararları almayın. Göreceğiz sivas maçında. güvenlik görevlisi dedikleriniz sadece 1 yevmiye maaş alıp başımı belaya sokmadan çıkayım şu staddan derdinde.
    0
    0
    Yanıtla