SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşhanında Olay.. 1 Kişi Tabancayla Vuruldu

0
Güncellendi - 2017-11-10 04:15:48
İşhanında Olay.. 1 Kişi Tabancayla Vuruldu
A- A+ PAYLAŞ

İşhanındaki büroda çıkan kavgada bir kişi tabanca ile ateş açılması sonucunda ağır yaralanırken, olaya karıştığı belirlenen 2 şüpheli polis ekiplerince aranıyor.

Olay, akşam saatlerinde merkez Dabakhane Mahallesi Halep Caddesi üzerindeki Gök İşhanında meydana geldi. İddiaya göre, işhanın dördüncü katındaki bir büroda bulunan 3 kişi arasında eskiye dayanan bir anlaşmazlıktan dolayı kavga çıktı. Kavga sırasında tabanca ile 3 el ateş açılması sonucu Ümit B. (37) adlı şahıs ağır yaralanırken, olaya karıştığı belirlenen 2 şüpheli ise kaçarak izini kaybettirdi.  Ümit B. ambulans ile kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Olay sonrasında bölgeye giden polis ekipleri şüphelilerin kimliğini belirleme ve yakalama çalışması başlattı.

Olayın yaşandığı büroda polis ekipleri 3 adet boş kovan ile  bir adet bıçak elde etti.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • hasan balcı (6 yıl önce)
    hertürlü pislik o caddede
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (6 yıl önce)
    Evet sayin vekiller malatyamizin içine ediliyor. Ve edilmeye de devam ediliyor. Yıllardır kanayan yaramız eğlence merkezî dediğiniz pavyonlari kaldıramadınız. Herkesin belinde silah var. Herkes bıçak taşıyor. Çünkü üst arayan yok, insanlar serbest yaşıyor. Cezmi kartay da, postanenin arkasındaki telefoncular sokağında, kanal boyunda sürekli yasa dışı şeyler oluyor. Çok mu zor buralari sürekli denetlemek. Eskiden korkardi insanlar bir suç aleti taşımaya. Şimdi herkes rahat, Suç işlemek serbestmis gibi yaşıyor. Yazık oluyor suriyeliyle, muşlu ile, bingöllü ile vs. Güzelim malatyama. Hepsinin hesabını vereceksiniz. Bir cezmi kartayi yikacak gücünüz ve cesaretiniz yoksa yapmayın bu işi. Böbürlenmeyin biz vekiliz diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (6 yıl önce)Mert Korkmaz isimli kullanıcı yorumuna
    Hayırdır kardeşim Malatya da yaşamak için vize falan mi gerekli de bizim mi haberimiz yok.TC vatandaşı olan herkes istediği şehirde yasama hakkina sahiptir.Bu olayların muşlusu bingollusu olmaz.Öyle düşünecek olursak Bursa da Manisa da falan da Malatyalılar istenmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür (6 yıl önce)
    Daha neyi bekliyo yetkililer merak ediyorum
    0
    0
    Yanıtla