SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşi Büyüttü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin organize ettiği Kadın Girişimciliğini Destekleme Projesi'nde eğitim alan girişimci bir bayan, kendi işyerini açarak ticaret hedefini büyüttü.

Kadın Girişimciliğini Destekleme Projesi kapsamında eğitim alan Kudret Akyol adlı kadın, Fırat Mahallesi Turgut Özal Camii karşısında çeyiz mağazası açtı. Açılış törenine Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Kadın Girişimciliğini Destekleme Projesi'nden aldığı eğitim nedeniyle yeniden işyeri açtığını belirten Kudret Akyol, "5 yıl önce çok küçük bir dükkan açmıştım. Ancak Girişimci Kadın Projesini Destekleme eğitimini alarak, işyerimi büyüttüm. Bize eğitim veren ve destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Halil İbrahim Daşöz ise, "Ülkemiz ve Malatya'mız için çok güzel bir örnek. Bu gibi güzel işlerin ard arda geleceğine inanıyorum. Hanımefendilerin bu işi alıp götüreceklerine inanıyorum" diye konuştu.
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Keskin, kadınlarımızın başarılı olacağına inandığını vurgulayarak, "Son günlerde eğitim alan kadınlarımızın bu gibi işyerlerini açması çok güzel. Başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından işyerinin açılışı yapıldı. Açılış sonrası konuşan Keskin, kadınlardan evlerde yaptıkları eşyaları satabilecekleri işyerlerini açmalarını ya da açtıkları işyerlerinde böyle bir köşe tezgah oluşturmalarını istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız