SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'IŞİD, El Kaide, El Nusra Taşeron'

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:44:39
'IŞİD, El Kaide, El Nusra Taşeron'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, İl Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Karahan, Yeşilyurt İlçe Başkan Yardımcısı Ekrem Dağ ve belediye meclis üyeleri ile Kaynarca Mahallesi’nde vatandaşlarla toplantı yaptı.

Kaynarca Mahalle muhtarı Osman Ay’ın evinde mahalleli ile bir araya gelen Tüfenkçi, vatandaşın taleplerini ve eksiklikleri dinledi.

İl Başkanı Tüfenkçi, Kaynarca Mahallesi’nin 30 Mart seçimlerinde AKP’ye yüzde 71 oy verdiğini ifade ederek, ‘’ Kaynarca mahallemizin bir takım sorunları ve eksiklikleri olduğunu biliyoruz. Bunların en kısa zamanda giderilmesi için belediye başkanlarımıza notlarımızı ileteceğiz ve gerekenin yapılmasını söyleyeceğiz. 

Biz vatandaşlarımız bize oy versin diye hizmet etmiyoruz. Bize oy versin veya vermesin tüm vatandaşlarımıza, hemşerilerimize hizmet ediyoruz. İnsan odaklı siyaset yapmak, insana değer vermek bunu gerektirir. Biz biliyoruz ki Malatya’mızın tümü hizmetin en iyisine laiktir. Sırf oy alacağız diye muhalefet partileri gibi bir takım farklı hesaplar içine girip kirli ittifaklar da yapmayız. İşte görüyorsunuz, 30 Mart’ta yaptılar, 1 Haziran’da yaptılar ve 10 Ağustos’ta yapacaklar. Sonuç ne diye baktığımızda; hepsi bir araya gelse bir AK Parti etmiyorlar’’ dedi. 

Musul’da yaşanan olayların çözüm sürecinin ne kadar gerekli ve önemli olduğunu bir kez daha gösterdiğini belirten Tüfenkçi, ‘’ IŞİD denen örgüt Ortadoğu'da mezhep savaşı çıkarmak isteyen bazı güçlerin Irak’a attığı bir el bombasıdır. IŞİD ,El Kaide ,El Nusra gibi İslam davasının sözde mücahitleri büyük devletlerin taşeronudur.  Aynı zamanda İslam’a en büyük zararı bunlar vermektedir. Öte yandan Maliki, İŞİD'in işgaline göz yumarak, Kuzey Irak yönetimi ile Türkiye arasında yapılan Petrol Antlaşmasını işlemez hale getirmeyi amaçlıyor. CHP'ye göre ise, bu olaylardan Esed sorumlu değil, mezhepçi Maliki sorumlu değil, IŞİD suçlu değil, sadece Türkiye sorumlu. Bu sorumsuzca tutumu ise milletimizin takdirine bırakıyorum. Bizim birinci önceliğimiz tutsak alınan 80 vatandaşımızın sağ salim vatanlarına dönmesini sağlamaktır. Bu konuda muhalefetin de bu konuda sorumlu davranıp iç siyaset malzemesi yapmaması gerekir’’ ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız