SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Işık Kalktı, Böyle Oldu!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Bu arada ildeki diğer trafik kazalarında da 19 kişinin yaralandığı bildirildi.

OTOMOBİL ÇARPTI..
Edinilen bilgiye göre kaza, İnönü Caddesi Dörtyol mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 44 LS 488 plakalı otomobil seyir halinde iken, yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan Ayhan K. isimli şahsa çarptı. Kaza yerine gelen 112 ambulansıyla yaralı şahıs, Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Karla karışık yağan yağmurdan dolayı yolun kaygan olmasından kazanın meydana geldiği bildirildi.

Bu arada, kaza yerinde konuşan Şıkşık Mahallesi Muhtarı Hulusi Yaman, Dörtyol'da trafik ışığı varken kaldırılmasından sonra kazaların arttığını belirtip, buraya tekrar ışık takılmasını istediklerini söyledi.

Muhtar, kazada başından aldığı darbe ile ağır yaralanan Ayhan K'nın kendisinden gerekli evrakları aldığını ve yeşil kart için başvurmaya giderken kazanın olduğunu söyledi.

Dörtyol mevkiinde oturan bir vatandaş da, kendisinin de kaza atlattığını belirtip, eski ışık yerine yine trafik ışığı takılmasını istediklerini belirtti. (Fotoğraf bu kazadan)

DİĞER KAZALAR..
Atatürk Caddesi’nde çarşı merkezine doğru gelmekte olan 31 yaşındaki T.Ö. yönetiminde bulunan 44..541 plakalı otonun çarptığı 15 yaşındaki R.A. adlı kız yaralandı.

İnönü Caddesi’nde 31 yaşındaki R.K.’nin yönetiminde bulunan 44..458 plakalı motosikletin çarptığı 27 yaşındaki B.G.’nin yaralandığı bildirildi.

Tevfik Temelli Caddesi’nde 28 yaşındaki F.A.’nın yönetimindeki 44..1108 plakalı otoyla çarptığı 16 yaşındaki B.K. yaralandı.

Bentbaşı Mahallesi’nde 19 yaşındaki R.Ö.’nün yönetiminde bulunan 44..503 plakalı oto, 34 yaşındaki H.A.’nın yönetiminde bulunan 44..974 plakalı otoya çarptı. Kazada çarpılan araçta bulunan 29 yaşındaki F.A.’nın yaralandığı bildirildi.

Askeri Lojmanlar kavşağında kırmızı ışıkta beklemekte olan 48 yaşındaki G.H. yönetimindeki 44..587 plakalı otoya, 35 yaşındaki B.Ş. yönetiminde bulunan 44..345 plakalı oto çarptı. İlk araçta bulunan 7 yaşındaki B.N.Ş. adlı kız çocuk yaralandı.

İnönü Caddesi’nde 27 yaşındaki H.K.’nın çarptığı 44 yaşındaki N.S. adlı şahıs yaralandı. Kaza yerini terk eden H.K. daha sonra polis tarafından yakalandı.

Kanalboyu’nda 24 yaşındaki Y.G.’nın yönetiminde bulunan 44..048 plakalı otoyla çarptığı 5 yaşındaki B.K. adlı kız çocuk yaralandı.

Çevreyolu’nda da 25 yaşındaki K.Y. yönetimindeki 44..497 plakalı oto, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. 16.00 sıralarındaki kazada sürücü ile araçta bulunan 40 yaşındaki E.H. yaralandı.

Şehir Mezarlığı’nın bulunduğu bölge olan Yaka Mahallesi’nde 25 yaşındaki S.H.Ç.’nin yönetimindeki 44..568 plakalı oto ile 24 yaşındaki M.Y.’nin yönetiminde bulunan 44..639 plakalı otolar çarpıştı. İlk araçta bulunan 45 yaşındaki B.Ç., 27 yaşındaki S.Ç., 40 yaşındaki S.A. ve 21 yaşındaki A.A. adlı bayanlar ile iki aracın sürücülerinin yaralandığı bildirildi.

Tekel Sokak ile Niyazi Mısri Caddesi kavşağında 60 yaşındaki B.E.’nin yönetimindeki 44..560 plakalı otonun 33 yaşındaki S.K. adlı bayanın sağ ayağının üstünden geçtiği ve yaraladığı bildirildi. Yaralı kadın sürücünün kendisine hakaret ettiğini de öne sürdü ve şikayetçi oldu.

Hasanbey Mahallesi 10. sokakta 39 yaşındaki Ç.H. yönetiminde bulunan 44..963 plakalı oto, geri manevra yaparken 62 yaşındaki F.D. adlı kadına çarparak yaralanmasına yol açtı.

Turgut Özal Mahallesi’nde 38 yaşındaki M.Ö. yönetimindeki 44..074 plakalı belediye otobüsünün çarptığı 23 yaşındaki B.E. adlı kadının yaralandığı bildirildi.

Gündüzbey Kasabası Adıyaman yolu üzerinde 42 yaşındaki S.O. yönetiminde bulunan 44..541 plakalı otonun kaza yaptığı, araçta bulunan 49 yaşındaki H.H.P.’nin yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız