SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Işık'tan Yeni Kitap Hazırlığı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:23:38
Işık'tan Yeni Kitap Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ

Araştırmacı-Yazar Adnan Işık, Malatya’nın sinema tarihini kitaplaştırmak için çalışma yaptığını söyledi.

İstanbul’da Malatya 4. Uluslararası Film Festivali için düzenlenen tanıtım toplantısına katılan Araştırmacı-Yazar Adnan Işık,  “Malatya ile ilgili olarak sadece bir konuda değil, her türlü konuda birinci ve ikinci ve üçüncü, dördüncü araştırmacı olmak önemli değil. Benim için Malatya’yı sevmek önemli.  Daima Malatya’nın hizmetindeyim.  Malatya’nın 1830 yılı ile 1919 yıllı arasındaki tarihini yazdım, kitap halinde onu yayımladım” dedi.

Işık şunları söyledi:

“Ayrıca Malatya’nın sinema tarihini de 1923 yılından 1973 yılına kadar inceledim. Bunu malatyahaber.com ve Görüş Gazetesi’nde yayınladım.  İnşallah bu sene Malatya’ya gelişimde de 1975 yılından sonraki gazeteleri inceleyeceğim ve seneye onu bir kitap halinde çıkartmayı düşünüyorum. Malatya’nın sinema tarihinde bu ilk olacak. İnşallah nasip olacak, kitap halinde çıkartacağız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız