SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İsim Beni Heyecanlandırdı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:11:25
A- A+ PAYLAŞ

8. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı 3-6 Nisan 2014 tarihleri arasında kapılarını açıyor. Fuar kapsamında her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen istişare toplantıları sona erdi.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı başkanlığında, sivil toplum kuruluşları ile bazı daire müdürlerinin katıldığı toplantıda, fuarda neler yapılabileceğine ilişkin görüşler dile getirildi.

ANADOLU İSMİ BENİ HEYECANLANDIRDI

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, Malatya Tarım Fuarı’nın bölgede yapılan en önemli fuar olduğunu belirterek, “Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Fuarımızın ismi Anadolu Tarım Fuarı olmuş. Bu beni gerçekten çok heyecanlandırdı. Bölgeyi tamamen içine katması gerçekten çok önemliydi. Bunun başarıldığını görüyorum. Bizler İl Gıda ve Tarım İl Müdürlüğü olarak Kültür A.Ş.’nin düzenleyeceği bu fuarımıza sonsuz destek olacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

BAZI ETKİNLİKLER BİRLİK VE BERABERLİKLE OLUR

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı da Tarım Fuarı ile ilgili tüm çalışmaların tamamlandığını ifade ederek, açılış saatini beklemeye başladıklarını kaydetti. Fuarın hazırlık aşamasında desteğini esirgemeyen kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Nalçacı, “Bazı işler birlik ve beraberlikle olur. Tarım Fuarımızda birlik ve beraberliğin bir ürünüdür” ifadelerini kullandı.

“HAKKINIZI HELAL EDİN”

İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata ise Meclis Başkanı olarak son kez toplantıya katılacağını ifade ederek, toplantıda bulunan STK temsilcileri ve daire müdürlerinden helallik istedi. Görevde olduğu süre içinde Kültür A.Ş.’nin yapmış olduğu bütün fuarlara destek olmaya çalıştığını ifade etti.

Toplantıda, Tarım Fuarı’nın yanı sıra Malatya tarımının sorunları ve çözüm önerileri de dile getirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız