SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İsimden Önce Performans'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatya Belediye Başkanlığı konusunda isimden çok performansı dikkate alacaklarını söyledi.

Öz, yerel seçimler öncesindeki çalışmalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bizim tek bir gayemiz var. AK Parti'yi içinde bulunduğu noktadan daha iyi noktalara getirmek. Malatya son 15-20 yıldır hakikaten yerelde ciddi bir başarı, ciddi bir performans gösteremedi. Komşu illere baktığımızda bir Kahramanmaraş'a, bir Gaziantep'e, bir Kayseri'ye ne yazık ki Malatya bunlar ölçeğinde ciddi bir performans gösteremedi. Bizim bu dönemde AK Parti iktidarı döneminde milletvekilleriyle, belediye başkanlarıyla yereliyle hep beraber Malatya'ya güzel hizmet yapmak istiyoruz. Bu çerçevede belediye başkanı kim olacak, isim önemli değil. Bunu özellikle belirtiyorum. Bunun kim olması önemli değil ve şu ana kadar da vekil arkadaşlarımla ve il başkanımızla hiçbir adaya enjekte olmadık, olmayı da düşünmüyoruz" dedi.

Öz, şunları söyledi,
"Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuruları 10 Kasım'da başlıyor. Bu çerçevede herkese kapımızı açık. Adayları ön yargılı olmadan değerlendireceğiz. Hakikaten Malatya halkına kiminle daha iyi hizmet edecek, kim daha dışarıya açıksa o insanlarla yola çıkacağız."

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er'in belediye başkan aday adaylığı söylentileriyle ilgili olarak ise Milletvekili Ömer Faruk Öz, "Hiç kimsenin bizim yanımızda artısı, eksisi yok. Oysaki Sami Er arkadaşımız, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği gibi çok önemli bir göreve getirildi. Ben inanıyorum ki, bu görev en az belediye başkanlığı kadar önemli. Çünkü Malatya'nın köylerine de en az belediye de olduğu kadar hizmete ihtiyacı var. Bu arkadaşımızın Özel İdare’de hizmet etmesi daha doğru olduğu kanaatindeyim. Ama şartlar ne getirir ne götürür onu bilemiyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız