SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İsimler Hemen Hemen Net"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:30:27
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi(SP) İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Malatya’nın merkez ilçeleri Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkan adaylarının hemen hemen netleştiğini söyledi. Asiltürk, en geç 1 Şubat Cumartesi günü açıklayacaklarını ifade etti.

SP İl Başkanı Asiltürk, Kuluncak Belediye Başkan Adayı Nurettin Akbulut’un ismini açıkladığı basın toplantısında, Saadet Partisi’nin Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkan Adaylarını ne zaman açıklayacaklarına ilişkin bir soruya “Yeşilyurt ve Battalgazi adaylarımızı en geç Cumartesi günü kamuoyu ile paylaşacağız. İsimler hemen hemen netleşti gibi ama yine de istişareler sürüyor. Kesin netleşmeden kamuoyu ile paylaşmak istemiyoruz” dedi. 

“Ateş olmayan yerde duman çıkmaz”

Kamuoyunda Yeşilyurt için, AKP’den Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıklayan ancak aday gösterilmeyen Yaşar Köksal ile Battalgazi’den de Tabipler Odası Başkanı Ali Yalçın’ın isimlerinin geçtiği ve bu isimlerin doğru olup olmadığının sorulması üzerine Asiltürk şu yanıtı verdi:

“Ateş olmayan yerde duman çıkmaz. Açıklarsak adaylarla beraber oturup açıklayacağız. Battalgazi’de de belirlediğimiz bir isim var ama AKP’nin orada belirlediği aday tercihinden sonra orada bazı grupların ve kişilerin oturup anlaşacağı bir isim üzerinde konuşuluyor. Biz kendi açımızdan söz konusu o isimle oturup konuştuk ama onların alacağı kararlarda önemli. Biz Saadet Parti si’yiz ve Saadet Partisi’nde aday olacak isimlerle yola çıkacağız.  Bağımsız isimlerle yola çıkmayız. Kamuoyunda bu isimler konuşuluyorsa e demek ki durduk yerde isim çıkmaz.”

HABER-FOTO: Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız