SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İsimleri Caddeye Veriliyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:02:11
İsimleri Caddeye Veriliyor
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz yıl geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Malatya’nın önemli siyaset adamlarından, 23. Dönem Malatya, 24. Dönem CHP İstanbul milletvekilliği yapan Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun ve eski bakanlardan Recai Kutan'ın  isimleri Malatya’da ilelebet yaşayacak. 

İSİMLERİ CADDEYE VERİLİYOR..

Geçtiğimiz yıl geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Malatya’nın önemli siyaset adamlarından Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun ismi Malatya’da ilelebet yaşayacak.

16 Mayıs 2014 tarihinde vefat eden 22 ve 23. Dönem Malatya, 24. Dönem CHP İstanbul milletvekiliği yapan Ferit Mevlüt Aslanoğlu’na Malatya Büyükşehir Belediyesi vefa örneği sergiliyor.

Herkes tarafından sevilen ve Malatya’nın önemli şahsiyetleri arasında yer alan Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun isminin, Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından Hasanbey Caddesinden İsmetpaşa Caddesine kadar olan kısma verilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’ne teklifte bulunuldu.

13 Mayıs 2015 Çarşamba günü toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi; teklifi, İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale ederken, 15 Mayıs Cuma günü yapılacak olan II. Oturumunda Mevlüt Aslanoğlu isminin anılan caddeye verilmesinin görüşülmesi bekleniyor.

Malatya’nın yaşayan önemli isimlerinden birisi olan Recai Kutan’ın ismi de, sokaktan kaldırılıp, caddeye veriliyor.

Kernek Mahallesi Recai Kutan sokağı isminin değiştirilerek, Sivas ve Hanımınçiftliği caddelerinin Gıda Toptancıları sitesinden Hanımınçiftliği Merkez Cami’sine kadar olan kısma Recai Kutan ismi verilmesi de yine Büyükşehir Belediyesi’nin 15 Mayıs Cuma günü yapacağı II. Oturumda görüşülerek karara bağlanması bekleniyor.

ASLANOĞLU İÇİN MEVLİD..

Bu arada, geçtiğimiz yıl 16 Mayıs'ta yaşamını yitiren milletvekili Aslanoğlu için, ölüm yıldönümü dolayısıyla Cuma günü İstanbul'daki mezarı başında anma töreni yapılacak, daha sonra mevlid okutulacak.

Aslanoğlu için 15 Mayıs Cuma günü 10.30'da Büyükçekmece Mezarlığı'ndaki kabri başında bir anma töreni yapılacağı, 12.00'de de Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii'nde mevlid okutulacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız