SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İşin Başına Uzmanlar Gelmeli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:39:48
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı inşaat mühendisi Hakan İnci, yoğun olarak sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında, kent merkezindeki esnafları ziyaret etti. Turgut Temelli, İnönü, Atatürk ve Fuzuli caddesindeki esnaflarla görüşen CHP’li İnci, projelerini anlatarak esnaflardan destek istedi.  İnci, büyükşehir belediyesinin uzman ellere teslim edilmesi gerektiğini vurguladı.

Yerel yönetimler uzmanı olan CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci’nin esnaf ziyaretlerine CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı avukat Kurtar Kaya ve CHP Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar da katıldı. 

İNCİ: İŞİN UZMANLARI KAZANMALI 

İnci, ilk olarak İnönü caddesi esnaflarıyla bir araya geldi. Tek tek ziyaret ettiği esnafların ilgisiyle karşılanan İnci, buradan Turgut Temelli Caddesi’ne geçti. Esnafların sorunlarını dinleyerek çözüm yönündeki projelerini anlatan CHP’li İnci, cadde üzerinde bulunan Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı A. Münir Erkal’in seçim bürosunu da ziyaret etti. SP yetkililerince karşılanan İnci, Erkal’in bürosunda yaptığı açıklamada, belediyenin sadece bürokratlar tarafından yönetilmemesi gerektiğini vurgulayarak, “Bürokratlara bizim saygımız var, ama sonuçta halkın oyuyla bir irade yönetime geliyor. O iradenin belediyeyi yönetmesi gerekiyor. Siz belediye başkanı olarak bilgi sahibi olmazsanız, maalesef bürokratların inisiyatifine kalıyorsunuz. O yönden de ben inşallah Malatya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimizin başına işin uzmanı kişilerin gelmesini temenni ediyorum” dedi. CHP’li Hakan İnci, SP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı A. Münir Erkal’e seçim çalışmalarında başarılar diledi. 

SIK SIK VATANDAŞLAR TARAFINDAN DURDURULDU 

Esnaf ziyaretlerine İnönü Caddesi’nde devam eden CHP’li Hakan İnci, cadde boyunca ziyaret ettiği esnaflara hayırlı işler dileklerini iletirken, sık sık vatandaşlar tarafından durdurularak çeşitli sorular ve taleplerle karşılaştı. İnci, vatandaşların isteklerini tek tek not ederek hepsiyle ilgileneceği sözünü verdi. 

Atatürk ve Fuzuli caddelerindeki esnafları da ziyaret eden CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, kent merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede, karşılaştığı yoğun ilgiden memnun kaldığını vurgulayarak, şunları söyledi: 

İNCİ: ÜST SEVİYEDE İLGİ GÖRÜYORUZ

“Battalgazi İlçe Başkanımız Sayın Abdulvahap Ayzabar ve Battalgazi Belediye Başkan Adayımız Sayın Kurtar Kaya ile birlikte esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Çok üst seviyede bir ilgi görüyoruz. Bu da bize mutluluk veriyor ve çalışma azmimizi daha da artırıyor. Bu ilginin 30 Martta sandığa yansıyacağına olan inancım da tamdır. Ziyaret ettiğimiz esnaflarımızın da belirttiği gibi daha iyi ve daha gelişmiş bir Malatya için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bize bu desteği veren değerli esnaflarımıza ve değerli Malatya halkına teşekkür ediyorum.” 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız