SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İşin Ehli Adayla Yola Çıkacağız'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:14:28
'İşin Ehli Adayla Yola Çıkacağız'
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Teşkilatı, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde bir araya gelerek bayramlaştı. 

Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine; Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay ve Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk’ün yanı sıra partililer katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, tüm İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ederek, “Bu bayramın ülkemize ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum. Ne yazık ki bugün dünyada bir zulüm ve köle düzeni var. Bu bayramın hak ve adaleti dayalı yeni bir dünyanın kurulmasına vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Saadet Partisi Malatya il teşkilatı olarak Kurban Bayramı’nın ikinci gününde partililerle bir araya geldiklerini belirterek, “Tüm İslam aleminde akan gözyaşı, kan ve zulmün durmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu bayramın Malatya’mızın, Türkiye’mizin ve tüm insanlığın kurtuluşa vesile olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Asiltürk, yerel seçimlerle ilgili yaptığı değerlendirmede ise, “Saadet Partisi olarak önceki seçimlerde olduğu gibi Malatya’mızı imar edecek, adalet içerisinde çalışacak, işin ehli olan bir adayımızla yola çıkacağız. İnşallah vatandaşında teveccühüyle biz milli görüşçü belediyecilik olarak Malatya’yı bu dönem yönetmek istiyoruz. Çünkü Malatya büyükşehir oldu. Bu anlamda temellerinin sağlam atılması gerekiyor. Temellerinin sağlam atılması içinde işin ehli olması gerekiyor. Önümüzdeki süreçte kamuoyu ile paylaşacağımız aday adaylarımız ve adaylarımız olacak” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız