SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İşiniz Zor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:27:17
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Gümrük ve Ticaret Müdürü Havva Eksilmez, daire yetkilileriyle birlikte, Malatya Valisi Vasip Şahin'i makamında ziyaret etti. 

Ziyaret dolayısıyla açıklama yapan Müdür Havva Eksilmez, "1 Ekim 1994 tarihinde adını Dünya Gümrük Örgütü olarak değiştiren Gümrük İşbirliği Konseyi'nin ilk toplantısını 26 Ocak 1953 günü yapmış olması münasebetiyle, 26 Ocak, Dünya Gümrük Günü olarak kutlanmaktadır. Bizler de gün sebebiyle sayın valimizi ziyaret edip bu mutlu günümüzü kendisiyle paylaşmak istedik" dedi.

Vali Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gününüz kutlu olsun. Gümrükte çalışan amirinden personeline, memuruna, şoförüne kadar herkesi tebrik ediyorum, kolaylıklar diliyorum. Sizlerin işi zor. Ülkenin hem ihracatını arttırmayı desteklemek, hem de vergi kaybını önlemek için çalışıyorsunuz. Ülkeye giriş çıkış yapan malların kontrolünü sağlamak gibi ikisi birbiri ile dengeli gitmesi gereken ama aslında zaman zaman birbiri ile çelişen görevler yapıyorsunuz. Bu görevin altından tecrübe ile, bilgi birikimi ile ancak kalkılabilir. Bu sorumluluk isteyen görevi tüm personelin layıkıyla yaptığına inanıyorum. Tabi yeni entegre sınır sistemi ile birlikte belki sizin görevleriniz biraz hafifleyecek gibi ama yine de kamu görevleri içerisinde en ağır görev olmaya devam edecek gibi görünüyor. Kolaylıklar diliyorum, inşallah nice bu günlere gelmenizi diliyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız