SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşitme Engelliler Grubu Başlıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:32:14
İşitme Engelliler Grubu Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

İşitme Engelliler Erkekler Basketbol Grup Müsabakaları Malatya'da yapılacak. 

İşitme Engelliler Spor Federasyonu'nun 2015 faaliyet programında yer alan  İşitme Engelliler Erkekler Basketbol Grup Müsabakaları'nın 4. bölge müsabakaları Cuma, Cumartesi ve Pazar günü Malatya'da yapılacak. 

Gaziantep, Batman, Kahramanmaraş, Van, Adıyaman ve Adana takımlarının yer aldığı Malatya Grubu'nda oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle:

Tecde Spor Salonu

Cuma

10.00Gaziantep-Batman/Merve Kekeç-Yasin Bulunmaziz

12.00 Kahramanmaraş-Van/Yasin Temur-Şeyma Kolay

Cumartesi

10.00 Batman-Adıyaman/Merve Kekeç-Nevzat Kaya

12.00 Van-Adana/Merve Kekeç-Umut Özcan

Pazar

10.00 Adıyaman-Gaziantep/Yasin Temur-Kübra Tay

12.00 Adana-Kahramanmaraş/Nevzat Kaya-Umut Özcan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız