SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Iskarta Meyve Suyu Fabrikasına

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:12:58
Iskarta Meyve Suyu Fabrikasına
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da meyve suyu fabrikaları tarafından, ıskarta denilen yere düşerken ezilen taze kayısının kilosunun 25 kuruştan alındığı bildirildi.

Kayısı hasat döneminin devam ettiği Malatya’da, meyve suyu fabrikaları köy ve mahallerde belli noktalarda ıskarta kayısı denilen küçük ve düşerken ezilen kayısılar alınarak meyve suyunda kullanılıyor.

Kayısı alan Abuzer Şahin, kilosunu 25 kuruştan aldıkları ıskarta kayısıları Balıkesir’deki meyve suyu fabrikasına götürüldüğünü belirtti. Abuzer Şahin, geçen yıl rekolte fazlalığı nedeniyle 20 kuruşa alınan ıskarta kayısıların önceki yıl ise 40 kuruştan alındığını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız