SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İskele Yolunda Çalışmalar Sürüyor

0
Güncellendi - 2019-08-24 04:58:54
İskele Yolunda Çalışmalar Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Battalgazi Atabey İskele yolunda bir yanda genişletme bir yandan da asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Kent genelinde yatırım ve hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Malatya için büyük öneme sahip bağlantı yollarını standartlara uygun hale getiriyor. Atabey Feribot İskelesini Battalgazi’ye bağlayan 9 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 7 kilometrelik bölümü 5 metre genişlikten, 9 metre genişliğine çıkarılıyor. 6 kilometrelik bölümde genişletme çalışmaları tamamlandı. 1 kilometrelik bölümünde ise çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yolda aynı zamanda asfaltlama çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, Atabey Feribot İskelesi içini de sıcak asfalt ile kapladı. Baraj kotunun yükselmesi nedeniyle bekleme yerlerine ulaşımın daha kolay sağlanması için İskele alanında bulunan parkın yanından 500 metrelik yeni bir yol daha açıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da devam eden çalışmaları sık sık yerinde inceliyor. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gürkan, “Atabey Feribot İskelesi, Bahçelievler ve Kadıçayırı Mahallelerinin ulaşımını sağlayan yol 4-5 metre genişliğindeydi. İki araç karşılıklı geçmekte bile zorlanıyordu. Arazi ve bahçe sahipleriyle yaptığımız görüşmelerin ardından yolu 9 metre genişliğine çıkardık. Çalışmalar halen devam ediyor.

Yolumuz, Elazığ’ın Baskil ilçesine feribotla gitmek isteyen vatandaşların zamandan tasarruf etmelerini sağlıyordu. Bu yolumuz, iki kenti bir birine bağlayan önemli bir arter. Bir yandan genişletme bir yandan asfalt öncesi yol altyapı çalışmaları bir yandan da asfaltlama çalışmaları yapıyoruz. Yakın zamanda daha ferah, konforlu ve güvenli bir yol olacak burası.

Bu çalışmaları yaparken hiçbir vatandaşımızı da mağdur etmiyoruz. Sulama kanalları, perde duvarlar, çitleri de yapıyoruz. Bu çalışmalarımız ile Malatya’yı mazisine layık istikbale hazırlıyoruz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • TALİP ERBAŞ (4 yıl önce)
    Her gelen başkan baskillilere çalışıyor, Adıyamanlılara çalışıyor neden bir başkan da yeşiltepeye taştepeye bakmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (4 yıl önce)
    Devamın da Sahil Yolu da asfaltlansa ve sahil kenarına işletmeler kurulsa Malatyamız sosyal alan olarak yeni bir yer daha kazanmış olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Malatya'da araç sahibi olmak zor.Eskiden beri şehir içi yolları berbat,asfalt mı asfalt ama yollar sürekli kazılıp yenden yapıldığı için dalgalı, o da süspansiyonun en büyük düşmanı.Otoparkların da yetersiz olması cabası.Peki bizim bildiğimizi yöneticiler biliyor mu? Hem de en iyisini biliyor ama yapmaya gelince onu bilmiyorlar işte.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan balcı (4 yıl önce)
    Gec kalınmış ihmal edilmiş işlek bir yol darısı daha işlek olan Dilek yoluna
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (4 yıl önce)
    güneyden geçen kusak yolunumu söylesem cezmi kartayımı söylesem beşkonaklarımı dilek yolunumu kısacası anaarterler hep sıkıntı inşallah bir an önce bitirilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    dilek yolundan da bir geçseniz keşke
    0
    0
    Yanıtla
  • mazhar (4 yıl önce)
    Boş işlerle uğraşılmasın çevre yolu yapılsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan balcı (4 yıl önce)mazhar isimli kullanıcı yorumuna
    Bu mu boş iş ? Klavyesi olan konuşuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Boş iş değil tabi ki ama gerekli yerler daha çok var, Kanalboyu mesela kitleniyor Malatya lisesi yolu kitleniyor Sıtmapınarı kavşağı kitleniyor Çöşnük te üst geçitler yok, Akp öncesi battalgazinin fahri kayahanı kervansaray, Akp ile çölleşti.... Belediye borc batağı içinde Nereye harcandı bu para bu şehrin yeni belediye sarayına ihtiyacı mı vardı ? Malatya da akp verdiği vaatlerin %80 nini yerine getirmedi olan stad alanını yıktı boş bir yere stadı diktirdi, Olan üniversitesini ikiye böldü, Gitti inönü üniversitesinin bir fakültesine 2.üniversite dedi ne yaptı kardeş külliye bile resmen gidilmeyecek noktada Kütüphane kanalboyunda kücück bir yerde, Kernek parkı nerde fıstık gibiydi eskiden şimdi hiç güzel değil kardeş 20 yıl malatyada yoktuk 2 senedir malatyadayız Almanyadaydım, Ne yaptınız kardeş malatyaya agzına tükürmüsünüz sehirn hele akpınar,kardeş şehrin anasını ağlatmışssınız kusura bakmayın
    0
    0
    Yanıtla