SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İskeleti Bozmayacağız"

A- A+ PAYLAŞ

 

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatya Spor'da Futbol Şube Sorumlusu Özcan Dündar, Bank Asya 1. Lig'e doğrudan çıkmak istediklerini söyledi.

Dündar, transfer çalışmalarının başladığını kaydederek, "7-8 tane nokta transfer yapmayı planlıyoruz. Görüşmeler yaptığımız arkadaşlarımız var ama netleşen bir şey yok. İyi bir ekibiz. İskeletimizi bozmadan transfer yapacağız. İskelet kadrodan Hüseyin Kartal ve Cem gidecek. İyi transferler yapmak istiyoruz. Malatya büyük bir camia ve her şeyin en güzeline layık. Buna göre transfer yapacağız" dedi.

Geçen sezon bazı sıkıntıların yaşandığını ifade eden Dündar, "Geçen sezon ikinci yarının lideriyiz. Bazı sıkıntılar vardı. Bu sıkıntılardan dolayı takım zarar gördü. Kamuoyu bunu gördü. Herkes takıma sahip çıkacak ve bu dönem daha güzel olacak" diye konuştu.

Dündar, Bank Asya 1. Lig'e doğrudan çıkmak istediklerini belirterek, "Hiçbir takım sezona başlarken, şampiyon olmak istemiyorum demez. Bizde şampiyon olmak istiyoruz. Ama futbolda her şey olabilir. Hedefimiz, iyi bir takım oluşturarak, play off'a kalmadan Bank Asya 1. Lig'e doğrudan çıkmaktır. Başkanımızda bu konuda ciddi bir çaba gösteriyor. Bütün yükü sırtına almış, Malatya'ya nasıl faydalı olurumun hesabını yapıyor. Ayrıca verdikleri destekten ötürü Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Takımdan ayrılacak futbolcular hakkında da bilgiler veren Dündar, "13 futbolcunun gideceği yönünde açıklama var ama bizde kiralık olan ve kiraya verdiğimiz futbolcular var. Bunların bir kısmı var. İskelet kadromuzu bozmayacağız. Kiralık gidenler ve kiralık aldığımız futbolcular gidecek" ifadelerini kullandı.

Dündar, olağanüstü kongreye de değinerek, "26 Haziran'da olağanüstü kongremiz olacak. Yönetime taze kanlar katacağız. Mevcut kadroda 3-4 yeni isim eklenecek. Yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz. Yönetime eklenecek isimler belli değil. Gönüllü olan, sevdalı olan ve hizmet edebilecek arkadaşlarımızı yönetime katacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız