SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İskeletimizi Bozmasaydık.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:27:26
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap kamp çalışmalarını Malatya’da sürdürüyor. 

İnönü Üniversitesi Stadı’nda, teknik direktör İsmail Tekin yönetiminde yeni sezona hazırlanan sarı kırmızılılar, geçen yıl kıl payı kaçan şampiyonluğu bu sezon elde etmenin hesaplarını yapıyor.

Hazırlıklarla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan 44 Malatyaspor’un tecrübeli çalıştırıcısı İsmail Tekin, teknik heyet olarak futbolcuları şampiyonluk yarışına hazırladıklarını söyledi.

Tekin, ilk etap kamp çalışmaları kapsamında takım olarak tempo artırdıklarını ifade ederek, “25 Temmuz itibariyle ilk etap kamp çalışmalarımıza başladık. 6 Ağustos’a kadar Malatya’daki çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Buradaki ön hazırlık çalışmalarının ardından takıma bayram izni vereceğiz. Daha sonrada ikinci etap kamp çalışmalarımızı yapmak üzere Nevşehir’e gideceğiz” dedi.

Kamp süresinde değişiklik yapabileceklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, “Kadromuzdan 7 futbolcu ayrıldı. Önemli oyunculardı. Fakat bir o kadarda önemli oyuncuları kadromuzda tuttuk. Bunun yanında da 11 futbolcuyla anlaştık. Şuanda takımın iskeletini, oyun anlayışını, disiplinini, fizik gücünü artırmak ve birbirleriyle uyumlarını sağlamak amacıyla çalışmalarımız devam ediyor. Grupta yer alacak takımların sayılarına göre de antrenman programımız ve kamp süremizi belirleyeceğiz” ifadesini kullandı.

Tekin, futbolcuların performanslarına göre transfer yapıp yapmayacaklarına karar vereceklerini ifade ederek, şunları söyledi: “Şuanda oyun şekline gitmedik. Her mevkiye oyuncu aldık fakat oyuncuların gösterecekleri performanslara bakacağım. Henüz fizik bakımından hazır olmadıkları için yeteneklerini de ortaya koymalarını beklemiyorum. Ama geçmişte ortaya koydukları performansı da iyi biliyorum. Fizik durumları bayrama kadar bir şekillik kazanacaktır. Ona göre de icap ederse yönetim kurulundan gerekli yerlere transfer isteyebiliriz.”

Futbolcuları şampiyonluk yarışına hazırladıklarını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, “Biz iskeletimizi bozmamış olsaydık, kendi düşüncemiz içerisinde 3 transfer yaparak banko şampiyon olurduk. Böyle bir şansta artık yarışmacı bir şekle girecekler. 11 tane futbolcu aldık. Hepsi de yetenekli futbolcular. Eğer “şampiyonluğa oynamıyoruz” dersem onlara haksızlık etmiş olurum. Çünkü onlar iddialı futbolcular. Tabi bizde onları, teknik heyet olarak bu yarışmaya dahil edeceğiz. Futbolcularda bu şansı iyi kullanmak zorundalar. Şampiyon olursa kendilerinin de önü açılmış olacak” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız