SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İskender de Takipte

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:42:09
İskender de Takipte
A- A+ PAYLAŞ

Transferin hareketli takımı olmayı başaran Yeni Malatyaspor’da, çalışmalar aralıksız şekilde sürüyor. Son olarak forvet oyuncusu İskender Alın’ı radarına alan sarı kırmızılılar, bu kararında ısrarını sürdürüyor. Tecrübeli futbolcu ile görüşmelerini sürdüren sarı kırmızılıları ekibin bu transferi birkaç güne sonuçlandıracağı öğrenildi.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Yeni Malatyaspor, diğer yandan kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kemal Cingirt transferinin ardından yerli oyuncu arayışlarını sürdüren sarı kırmızılı ekip, bu kez de Bucaspor’da forma giyen İskender Alın’ı radarına aldı. Alın ile bir görüşme yapan sarı kırmızılı yöneticilerin, tecrübeli futbolcu ile son kez görüşeceği öğrenildi. Tecrübeli futbolcu yakın çevresine ‘Bu transferi kendisinin de istediğini fakat birkaç sıkıntısının olduğu söylediği’ öğrenildi. Sarı kırmızılı yöneticilerin bu transferi birkaç güne sonlandırıp, diğer oyuncular ile görüşme içine gireceklerini kaydedildi.

-İSKENDER ALIN KİMDİR?-

2014-15 sezonunda Bucaspor formasıyla 32 kez maça çıkan İskender Alın, takımına 16 gol kazandırmayı başarmıştı.

İstanbul Beykoz doğumlu İstanbul Büyükşehir Belediyesporun başarılı bir forvetidir. Kartalsporun 1. Lig'e çıkmasında Yaser Yıldız'la birlikte payı çok büyüktür. Kartalspor'da attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelmiştir. Kartal'da Büyük İskender lakabıyla anılmaktadır. Volkan Demirel, Servet Çetin, Hayrettin Yerlikaya, Olcan Adın, Egemen Korkmaz, Burak Akdiş, Yaser Yıldız gibi oyuncuları yetiştiren Kartalspor'dan 2008-2009 sezonunun devre arasında ayrılmıştır. 2009-2010 sezonunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da müthiş bir perfonmans göstererek takımını ligin üst sıralarına taşımıştır. 2012-2013 sezonunun başlamasından sonra ise PTT 1.Lig takımlarından Boluspor ile anlaşarak kariyerini Boluspor'da sürdürmeye karar vermiştir.2014-2015 Sezonu öncesinde PTT 1.Lig takımı Bucaspor ile sözleşme imzalamıştır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız