SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İskender Gaziantep B.B. İle Anlaştı

0
Güncellendi - 2016-06-27 16:04:43
İskender Gaziantep B.B. İle Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Geride kalan Yeni Malatyaspor’da bekleneni veremeyen forvet oyuncusu İskender Alın, PTT 1. Lig ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile anlaştı.

2015-2016 sezonuna Yeni Malatyaspor’da başlayan tecrübeli futbolcu bir türlü bekleneni verememişti. Önce kadro dışı bırakılan daha sonrada takımla yolları ayrılan Alın, PTT 1. Lig ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile anlaşmıştı. Mavi beyazlılarda 13 maçta 2 gol atan Alın, 1 yıllık daha sözleşme imzaladı.

YENİ MALATYASPOR İÇİN HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

İskender Alın, Yeni Malatyaspor için gol yollarında etkili bir hücum silahı olarak görülüyordu. Ancak tecrübeli futbolcu bir türlü bekleneni veremedi.

Takımda kadro dışı bırakıldıktan sonra yaklaşık yaklaşık bir ay altyapıyla çalışmalara çıkan forvet oyuncusu İskender Alın ile yollar ayrılmıştı.

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak beklenen performansın uzağında kalan golcü futbolcunun Yeni Malatyaspor ile olan sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilmişti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız