SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İskenderun Mesaisi

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da İskenderun Demirçelikspor maçının mesaisi başladı.

Sezon açılışının ardından verilenen iznin sona ermesiyle birlikte sarı siyahlı takım İskenderun Demirçelikspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde toplanan sarı siyahlı takımda antrenman öncesi Teknik Direktör Nihat Balan, futbolcularla bir toplantı yaptı. Balan'ın futbolculara, "Lige iyi başlamalıyız. Bu nedenle çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürmeliyiz" dediği öğrenildi.

Öte yandan Ankara Kızılcahamam 2. etap kampında sol arka adalesinden sakatlanan takımın defans oyuncusu Samet Yeniceli de takımdan ayrı düz koşu yaptı. Yeniceli'nin İskenderun Demirçelikspor karşısında forma giyemeyeceği kaydedildi.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan takımın yeni transferi Can Ulun, iyi bir ekip olduklarını ve lige iyi başlamak istediklerini söyledi. Ulun, takımın genel olarak iyi bir yapıya sahip olduğunu kaydederek, "İyi bir ekibiz. Sezon açılışında da iyi bir başlangıç yaptık. Ligde de bunun devamını getireceğiz. Grupta bütün takımlar iyi yatırım yaptılar. Bizim bu işi başaracağımıza inanıyorum. İnandıktan sonra istediğimizi kazanırız" dedi.

Takımın diğer bir yeni transferi Umut Kaya ise, İskenderun Demirçelik maçını kazanarak, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade ederek, "Takımın iyi bir yapısı var. Yeni bir takımız. Ancak iyi bir ekibiz. Önümüzde İskenderun Demirçelik maçı var. İyi bir takım, zor bir maç olacak. Ancak kazanacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız