SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İskenderun'da da Hüsran: 1-0

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, İskenderun deplasmanında rakibine 1-0 mağlup oldu. Özellikle ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyan ve etkili olan Malatyaspor Ergun, Güven, Buğra ve Celil'le mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremeyince, yenilmekten kurtulamadı. İskenderun'daki karşılaşmayı ev sahibi takımın 250, Malatyaspor'un da 30 dolayında taraftarı izledi.

STAD: İskenderun 5 Temmuz

HAKEMLER: Burak Astar, Ömer Kürşat Tüfekçi, Ali Şencal, 4. hakem Kadir Kalıyan,

İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR: Ömer, Taner, Cüneyt, Gökhan, Emre, Mesut, Mehmet, Ökkeş (Dk.46 Metin), Serkan, Fatih (Dk.69 Murat), Hüseyin (Dk.79 Serdar),

YEDEKLER: Kadir, Murat, Metin, Serdar, Remzi, Umut, Zafer,

MALATYASPOR: Taylan, Mehmet, Mustafa Sert, Fatih, Ergun, Mustafa Arslan, Mert (Dk.46 Buğra), Güven, Celil, Volkan, Mahmut,

YEDEKLER: Önder, Hakan, Buğra, Ali, Uğur, Talat,

GOL: Mehmet (Dk 36-İskenderun)

SARI KARTLAR: Gökhan, Emre, Metin, Hüseyin (İskenderun Demirçelikspor), Mert, Mustafa Aslan, Celil (Malatyaspor)

4. dakikada Malatyaspor'un kazandığı serbest atışı Celil kullandı, topu defans uzaklaştırdı.

11. dakikada İskenderun atak geliştirdi. Taylan'ın boşa çıktığı pozisyonda Mehmet Öncan'ın vurduğu top kaleye giderken, çizgi üzerinden Mahmut kafayla müdahale ederek, golü önledi.

13. dakikada İskenderun'un kazandığı kornerden gelen topu Fatih Malatyaspor ağlarına gönderdi. Ancak hakem, yan hakemin ofsayt uyarısıyla golü saymadı.

36. dakikada İskenderun korner atışı kullandı. Taylan, gelen topu tokatladı. Kısa düşen topa İskenderunlu oyuncu vurdu, direkten döndü. Mehmet Öncan, önüne düşen topu ağlara gönderdi: 1-0

İlk yarı bu skorla kapandı.

58. dakikada Malatyaspor mutlak bir gol fırsatını değerlendiremedi. Güven, İskenderun kalecisiyle karşı karşıya iken, zor olanı yaptı ve topu kaleciye nişanladı. Dönen topa Ergun vurdu, aut.

Oyunun diğer dakikalarında Malatyaspor; Ergun, Buğra ve Celil'le elde ettiği gol fırsatlarını cömertçe harcadı ve galip ayrılabileceği bir maçtan daha 3 puan bırakarak ayrıldı.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız