SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İşkur Giderek Etkinleşiyor'

A- A+ PAYLAŞ

İşkur Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli, bir dizi toplantı ve ziyaretlere katılmak üzere Malatya'ya geldi.

İlk olarak İşkur İl Müdürlüğü salonunda İşkur çalışanları ile bir toplantı gerçekleştiren Biçerli, yurt genelinde yayılan oldukça güçlü bir organizasyon olan kurumun iller bazında sorun ve taleplerine yönelik toplantılar yaptığını bildirip, "Bu toplantılar vasıtasıyla illeri değerlendirip daha net bir amaç ediniyoruz" dedi.

Biçerli, ileriki dönemde İşkur'un üzerine bir takım vazifeler yükleneceğini tipik geleneksi iş ve işçi bulma kurumundan 2000 yıllarından itibaren sıyrılmaya başladıklarını ifade edip, "İşkur, giderek emek piyasası denince herkesin nazarında çok etkin bir kurum olma yolunda ilerliyor" diye konuştu

İşkur Genel Müdürü Kemal Biçerli, "Bir kamu istihdam kurumu olarak ne eksikse o eksiklikler tamamlanacak. Bu bölge toplantıları bunun için yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

BELEDİYEYİ ZİYARET..
Türkiye İş Kurumu bölgesel toplantısı için Malatya’ya gelen İŞKUR Genel Müdürü Doç. Dr. M. Kemal Biçerli, İŞKUR Malatya İl Müdürü M. Yaşar Karataş ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

4 Haziran Cuma günü gerçekleşen ziyarette konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İŞKUR’un çok önemli görevler üstlendiğini belirterek, bütün zorluklara rağmen istihdam oluşturmak adına önemli projelere imza attıklarını söyledi.

Çakır, “Türkiye bütün Dünyanın olumsuz etkilendiği ekonomik krizden çok ağır hasarlar almadan çıkmayı başardı. İstihdama yönelik çalışmalar ve projeler yaparak, işsizliğin daha da büyümesinin önüne geçti. Biz de İl Müdürlüğümüzle birlikte burada ortak bir çalışma yaptık. Bu çalışmanın devamını da getireceğiz” dedi.

Malatya’da bulunmaktan mutlu olduğunu belirten İŞKUR Genel Müdürü Doç. Dr. M. Kemal Biçerli de, göreve yeni atandığını, çeşitli toplantılar ve incelemeler yapmak üzere Malatya’ya geldiğini, Malatya İŞKUR Müdürlüğünün, Malatya’da çok aktif olarak çalıştığını belirterek, bölgenin istihdamını artırmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

İŞKUR Genel Müdürü Doç. Dr. M. Kemal Biçerli, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a İŞKUR İl Müdürlüğünün geliştirdiği projelere destek vermesinden dolayı da teşekkür etti.

Ziyarette Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İŞKUR Genel Müdürü Doç. Dr. M. Kemal Biçerli’ye tepsi içerisinde kuru kayısı ve kayısı kristali hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız