SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İŞKUR'un 2011 Raporu...

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:26:19
İŞKUR'un 2011 Raporu...
A- A+ PAYLAŞ
 
İŞKUR'dan yapılan açıklamaya göre, 2011 yılında Malatya'da 11 bin kişiye iş bulunduğu ve bunların çoğunun özel sektörde işe yerleştirildiği bildirildi. 
 
Konuyla ilgili açıklama yapan İŞKUR Malatya İl Müdürü Durmuş Doğan,"2011 yılı 3 bin 166'sı erkek, bin 315'i kadın toplam 4 bin 481 kişi kurumumuz aracılığı ile işe yerleştirilmiştir. 2010 yılı içinde işe yerleştirilen kişi sayısı 845 kişi idi. Geçtiğimiz yıl ile kıyaslandırdığında kurumumuzun yıl içinde aktif ve yoğun çalışma programının en etkili sonucu olarak değerlendirmektedir. Malatya ilinde 2011 yılı içerisinde yaklaşık 11 bin kişinin özel sektör tarafından işe alındığını göz önünde bulundurursak bu sayının yüzde 44'ü İŞKUR tarafından işe yönlendirilmiştir. İşsizlik Sigortası kapsamında 2011 yılı 31 Aralık tarihine kadar başvuran kişi sayısı 2 bin 680, bin 949'u İşsizlik Ödemesi almaya hak kazanmıştır. Başvuran 731 kişinin ise başvuruları kabul edilmemiştir" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız