SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İslam Hoca Defnedildi

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da, "İslam Hoca" olarak tanınan emekli din görevlisi İslam Sarıcı hayatını kaybetti. 
 
Rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden İslam Sarıcı'nın (84), Battalgazi ilçesi Ulu Camii'nde cuma namazına müteakiben eski Malatya müftüsü Feyyaz Yaşar tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Battalgazi Alibaba Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine merhumun ilçe Milli Eğitim Müdürü olan oğlu Mehmet Sarıcı, ailesi ve yakınları, AKP Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, ESKKK Başkanı Ali Evren  ile kalabalık bir topluluk katıldı. Aslen Trabzonlu olan ancak uzun süre Battalgazi ilçesi Ulu Camii'nde imamlık yapan ve burada emekli olan İslam Sarıcı sevilen bir din görevlisiydi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız