SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İşlemler Sürüyor'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne Sami Er'in getirileceği bildirildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan'ın İstanbul Vali Yardımcılığı görevine atanması nedeniyle boşalan Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne, Malatya'nın Arapgir ilçesi doğumlu Sami Er'in getirileceği, Er'in, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret ettiği öğrenildi.

1963 doğumlu olan ve ilk, orta, lise öğrenimini Malatya'da tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitiren Er'in, Bağcılar ve Büyükçekmece- Yakuplu belediyelerinde görev yaptıktan sonra 2005 yılında Fatih Belediyesi'nde başkan yardımcısı olarak görev aldığı bildirildi.

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz'ün girişimleriyle Malatya İl Özel İdare Genel Sekreteri olması beklenen 3 çocuk babası Er'in, Fatih Belediyesi'nden istifa ettiği yolundaki haberler üzerine geçtiğimiz günlerde basına, "Bu teklif üzerine konuyu Sayın Başkanımız Mustafa Demir’le görüştük. Kendisinin muvafakati ve desteğiyle, teklif edilen görevi kabul etmeye karar verdim. Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olmamla ilgili işlemler sürmektedir. Bu aşamada Fatih Başkan yardımcılığı görevimin başındayım. Kamuoyuna saygıyla duyururum." açıklaması yaptığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız