SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İşler Tabi ki Bitmedi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:32:22
A- A+ PAYLAŞ

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Nihat Ergün, AKP'nin bir hizmet partisi olduğunu söyledi.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve konferansa katılmak üzere Malatya'ya gelen Ergün, AKP Malatya İl Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Ergün, ziyarette yaptığı konuşmada, "Ülkeye, topluma hizmet etmenin en etkili yollarından bir tanesi siyaset yapmaktır.  Siyasi partiler yoluyla ülkenin idaresinin ve geleceğinin ne olacağını, nasıl olacağını belirlemeye katkı yapmaktır. Bu hem AK Parti açısından böyledir hem de diğer partiler açısından da böyledir. Bu en etkili yollardan bir tanesidir" dedi.

AKP'nin 4 seçim üst üste oylarını artırarak, kazandığını dile getiren Ergün, "Bu, AK Parti'nin milletle kurduğu sıcak temasın, milletin içinden geliyor olmasının , milletin derdinden anlıyor olmasının bir sonucudur. Tabi ki yapılan hizmetlerinde bir sonucudur. AK Parti bir hizmet partisidir" şeklinde konuştu.

"Dördüncü iktidar dönemini çok iyi değerlendirmemiz lazım"

Ergün, AKP'nin üç dönem boyunca önemli hizmetler yaptığını kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "İşler bitti mi? Tabi ki bitmedi. Cenabı Allah bize dördüncü dönemin fırsatını vermiş oldu. Milletimiz bu imkanı oylarıyla tanımış oldu. Çok iyi değerlendirmemiz lazım. Hemen hızlı bir şekilde vilayetlerde de gözden geçirmeler yapmak lazım ki, Türkiye'yi 2023'e taşıyabilelim. Şuanda başka bir siyasi partinin kadrolarının Türkiye'yi taşıyabilecek imkan ve kabiliyeti yok. Bunu da açık bir şekilde görüyoruz. Olsaydı milletimiz teveccüh ederdi. AK Parti'ye olan güven ve sevgi devam ediyor. Bunu korumak ve güçlendirmek mecburiyetindeyiz."

"Hızlı bir şekilde işlere odaklanılması gerekiyor"

Yeni hükümetin kurulduğunu dile getiren Ergün, hızlı bir şekilde işlere odaklanmak gerektiğini kaydetti.

Ergün, 7 Haziran'dan bu yana bayağı vaktin kaybedildiğini ifade ederek, "Memleket epey lüzumsuz tartışmalara boğuldu. Birazda çevremizde çok olumsuz gelişmeler oldu. Bu olumsuz gelişmelere de daha güçlü bir şekilde vaziyet edebilmek için iş başı yapmış olunuyor. İnşallah sorunlarında üstesinden gelinecektir" diye konuştu.

Diyarbakır'da çıkan çatışmada Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesini de değerlendiren Ergün, "Diyarbakır'da Baro Başkanı cinayeti söz konusu oldu. Bunun o bölgede mutlaka bir takım komplikasyonları olsun isteniyordur. Onlarla ilgili her türlü tedbiri de arkadaşlarımız mutlaka alacaklardır" ifadelerini kullandı. 

-Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi-

Ergün, Malatya'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle de bir araya geldi.

Ramada Altın Kayısı Otel'de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Ergün, buradaki konuşmasında, "Bir ülkedeki demokratik ortam, sağlam hukuk sistemi, herkese eşit uygulanan yasalar, mülkiyet hakların güvence altında olması, bunlar zenginliğin oluşması için gereken sağlam temellerdir. Bizim yıllardır siyaset içerisinde verdiğimiz mücadele ve çabamız birazda bunların sağlamayı yöneliktir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız