SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İşlerine Son Verdik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:23:55
A- A+ PAYLAŞ

PTT, 6.4 milyon TL’yi zimmetine geçirdiği tespit edilen çalışanlarının işten çıkarıldıklarını ve haklarında hukuki sürecin devam ettiğini açıkladı. 

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) Kurumsal İletişim Birimi, yolsuzluk yaptığı tespit edilen personelleri hakkında, bazı basın yayın organlarında 6.4 milyon liralık zimmete geçirme iddialarının yer aldığını açıkladı.

Çıkan haberlerin, kamuoyunda yanlış değerlendirilmemesi için yapıldığı belirtilen açıklamada, şunlar yer aldı:

"Şirketimiz Denetim Hizmetleri Başkanlığı’nca tamamı soruşturma raporuna bağlanarak zimmetine geçirilen tutarların tümünün tahsiline yönelik işlemler titizlikle yürütülmektedir. Adana, Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çankırı, Denizli, Edirne, Elazığ, Erzurum, İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası, İzmir, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Uşak ve Hakkari Baş Müdürlükleri’ne bağlı merkezlerde meydana gelen ve zimmete karıştığı tespit edilen şirket personelinin tamamının işine son verilmiştir. 6.4 milyon TL zimmet miktarının 2014 yıl sonu itibarı ile 1.100.163,20 TL’si tahsil edilmiş, kalan kısmı ile ilgili hukuki süreç devam etmektedir. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız