SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İşletmeci' Hadi Amca..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın renkli kişiliği muhtar Abdulhadi Çekirdek'in ve Diş Hekimi olan oğlu Şahin Çekirdek'in işletmeciliğini yaptığı Yeşilyurt'taki dinlenme tesisinin açılışı yapıldı.

Uzunca zamandır atıl halde olan Yeşilyurt ilçesi Prof.Dr. Mesut Parlak Caddesi Derme Kanalı üstündeki Yelköprü Dinlence Tesisi'nin Çekirdek ailesi tarafından yeniden düzenlenmesi ve işletmeye açılması dolayısıyla düzenlenen törene Vali Halil İbrahim Daşöz ve eşi Nilgün Daşöz, Yeşilyurt Kaymakamı Serdar Cevheroğlu, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz, bazı siyasi parti ve sivil toplum örgütü yöneticileri, MEV yöneticileri, işadamları ve vatandaşlar katıldılar.

Abdulhadi Çekirdek, yaptığı konuşmada "Bu tesisi Malatyamıza kazandırmış olmanın mutluluğunu taşıyorum" derken, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz de “Kentimizin sevilen ve sayılan insanlarından olan Hadi Amca’ya böyle bir tesisi kazandırdığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Daşöz’de “Kentimizin güzel insanlarından biri olan Hadi amca, kentin sosyal yaşamının renkli isimlerinden biri. Uzun süredir atıl halde olan bu güzel tesisi ilimizin sosyal yaşamına kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Böylesi güzel ve nezih mekanların ilin prestijine de önemli katkıları olmaktadır. Dileğim böylesi mekanların hızla çoğalmasıdır."diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız