SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşletmelerde İnceleme

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki tarım ve hayvancılık işletmelerine denetim gerçekleştirildi.

Tarım ve Köy işleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ramazan Kadak, Tarım İl Müdürü Hamit Aygül, diğer yetkili ve ilgililer, hayvancılığın sorunların tespit etmek ve üreticilerle görüşmek üzere, 8 ekiple 70 süt ve et üretimi yapan işletmeler gezilerek çeşitli incelemelerde bulundu.

Özellikle Ziraat Bankası tarafından verilen sıfır faizli kredilerle kurulan işletmeleri gezen Ramazan Kadak ve beraberindekiler, üreticilerin sorunlarını da dinledi.

Üreticiler ise, Ziraat Bankası tarafından verilen sıfır faizli krediden memnun olduklarını dile getirip, bu gibi desteklerin hayvan üreticilerine sürdürülmesini talep ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız