SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşletmeleri Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:33:13
İşletmeleri Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ
 
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kayhan, Malatya'ya gelerek 'Doğu Anadolu Projesi' kapsamındaki işletmeleri ziyaret etti. 
 
Sektör sorunları hakkında bilgi alış verişinde bulunmak için gelen Kayhan 'ın ziyareti ile ilgili olarak yapılan açıklamada, "Doğu Anadolu Projesi Kapsamındaki İllerde Etçi ve Kombine Irklarla Kurulacak Damızlık Sığır İşletmesi Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar” 22.01.2010 tarihli ve 27470 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmıştı.  
 
Proje kapsamında; bireysel veya bir arada öz sermayeye dayalı olarak kurulacak olan en az 50 baş ve en fazla 300 baş kapasiteye sahip projeli etçi ve kombine ırklara dayalı damızlık sığır işletme yatırımlarının desteklenmesi amaçlanmaktadır. 
 
İlimizde 4 adet ahır yapımı ve hayvan alımı, iki adet de hayvan alımı olmak üzere 6 adet toplam 619 baş damızlık etçi ve kombine sığır işletmesi yatırımı gerçekleştirilmiş olup diğer 5 adet yatırım devam etmektedir.
 
 
Doğu Anadolu Projesi kapsamında 300 baş damızlık sığır hayvan alımı gerçekleştiren Hayat Sarrafçılık Besicilik Tic. Ltd. Şti.’nin Battalgazi İlçesi Kadıçayırı Köyündeki işletmesini ziyaret eden Genel Müdür Yardımcımız Mustafa Kayhan, Şube Müdürü Cihad Kaya ve Konu Sorumluları; Şirket Yönetim Kurulu Üyesi Talha Pektaş'tan proje ve sektör sorunları ile ilgili bilgiler aldı." denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız