SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''İsmail Kartal'a Bir Anlam Veremedik''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüzü Ali Cengiz, Malatyaspor’un ligde rahat bir konumda olmasının mücadeleyi elden bırakacağı anlamına gelmeyeceğini belirterek “Kalan maçlarımızda iyi futbol sergileyip, Malatyaspor’a yaraşır sonuçlar almak istiyoruz. Bu bağlamda, Orduspor karşısında önce iyi futbol ardından puan ve puanlar hedefliyoruz” dedi.

Orduspor Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın haber ajanslarında yer alan “Malatyaspor'un içinde geçen sezon son haftalarda Orduspor'a yenilerek şampiyonluktan uzaklaşmanın acısı duruyor. Ordu'ya geçen sezonun hesabını sormak için gelecekler” şeklindeki demecini yadırgadıklarını ve anlam veremediklerini belirten Cengiz şu değerlendirmeyi yaptı:

“Sayın İsmail Kartal Türk futbolunda belirli bir kariyere sahip birisi. Fenerbahçe’de en çok forma giyen oyuncular arasında yer alıyor, defalarca milli formamızı giymiş. Ayrıca teknik adam olarak başarıları var. Geçen sezon Malatyaspor’da çalışırken, bir basın toplantısında, Brezilyalı Carlos Alberto Parreira’yı kast ederek, dünyanın en iyi antrenörüyle çalıştığını söylemişti. Dolayısıyla Sayın Kartal’ın, iddia olmadan, hedef olmadan futbolda sahaya çıkmanın anlamının olmayacağını herkesten, hepimizden daha iyi bilir. Durup dururken, ortada bir şey yokken, Malatyaspor kanadından bizler bu açıklamayı gerektirecek bir demeç vermemişken, Sayın Kartal’a gerginliğe yol açacak açıklamalar yapmasını yakıştıramadık. Spor sahaları gerginliğin, kavganın değil, tarafların birbirini dostça karşıladığı ve ağırladığı ilişkilerin mekanı olmalıdır.”

Cengiz, yönetim olarak Malatyaspor’u hangi şartlarda devraldıklarının bilindiğini belirterek “Takımımız her zaman sahaya iyi futbol oynamak ve kazanmak için çıktı. Bunu başardı veya başaramadı ama hedefi hep bu yönde oldu. Ordu maçına da aynı duygu ve düşünceyle çıkacağız. Ligde bazı takımlar puan sıralamasında herhangi bir hedeften uzak diye oynamamaları beklenemez. O zaman maç yapmanın, sahaya çıkmanın anlamı kalmaz” diye konuştu.

Cengiz “5 eksiğimiz bulunuyor. Mustafa Sert, Mahmut Acar, Deniz Aydoğan ve Caner Ağca sakat, Tayfun Seven sarı kart cezalısı. Ancak kadroda yer alan futbolcularımızın hepsi iyi kalitede futbolcular. Onlar teknik kadronun vereceği görevi en iyi şekilde yapıp arkadaşlarını aratmayacaklardır” dedi.

Program ve Kadro

Malatyaspor, Pazar günü Ordu’da 14.00’de başlayacak maç için Cumartesi 09.45 uçağıyla İstanbul’a, oradan 17.45’te Trabzon’a uçacak. Kafile, karayolu ile Ordu’ya gidip Balıktaş Oteli’nde kampa girecek ve maçın ardından, uçak tarifesi uymadığı için, karayolu ile Malatya’ya dönecek.

Kafile başkanlığını Ali Cengiz'in yapacağı Ordu deplasman kafilesinde yer alacak futbolcu kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor:

Emrah Tuncel, Eray Serbes, Mehmet Budak, Murat Duman, Alper Akıcı, Turgay Koyuncu, Serdar Samatyalı, Mehmet Albayrak, Atilla Birlik, Selim Akbulut, Güngör Tuğcu, Muammer Sancaklı, Hasan Engin Ekler, Serkan Dökme, Mustafa Olcayto Ergen, Hakan Söyler, Zafer Demiray ve Ramazan Kahya

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız