SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İsmail Tekin İstedi'

A- A+ PAYLAŞ

3. Futbol Ligi 1. grup'da mücadele edecek olan Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Fahrettin Eserdi,Belediye Meclis üyeliği nedeniyle başkanlık görevine getirildiği belediye futbol takımına oğlunun transferine yönelik eleştirileri, "İyi oynamazsa o zaman tenkid edilsin" diye yanıtladı.

"İSMAİL TEKİN İSTEDİ.."
Aynı zamanda da Malatya Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu Başkanlığı görevini sürdüren Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Fahrettin Eserdi, oğlu Yunus Emre'nin Gümüşhanespor'dan Malatya Belediyespor'a transfer edilmesine yönelik eleştiriler üzerine, bu transfere kendisinin razı olmadığını, ancak teknik direktörün ısrarıyla transferin gerçekleştiğini bildirdi ve şunları söyledi:

"Oğlum Yunus Emre profesyonel bir futbolcu. Gaziantepspor'un altyapısında yetişen ve 5 yıldır profesyonel olan bir futbolcu. Bu takımda 20 Malatyalı futbolcu var. Bu da onlardan biri. Teknik Direktör İsmail Tekin oğlumu ısrarla istedi. Beni tenkid edenler, oğlum Yunus Emre'nin futbolunu izlerlerse, bu kanaatlerinden vazgeçeceklerini ümit ediyorum. Eğer oğlum kötü oynarsa, ilk başta ben karşı çıkar ve bu takımdan gönderirim."

BİR SEZONDA 45 DAKİKA!..
Fahrettin Eserdi'nin oğlu Yunus Emre Eserdi'nin Gaziantepspor alt yapısından yetiştiği iddiası pek doğru değil.

1986 doğumlu olan Yunus Emre Eserdi, 2000 yılı Ocak ve 2003 Ağustos tarihleri arasında Malatya Amatör Futbol takımlarından Tekelspor'da lisanslı olarak oynamış. Eserdi, 15 Ağustos 2003'de Gaziantepspor alt yapısına amatör transfer yapmış, 1 yıl sonra da profesyonelliğe geçip Eylül 2004'te Nevşehirspor'a transfer olmuş. 1 yıl sonra Kahramanmaraşspor'la 2 yıllık sözleşme yapan Eserdi, sözleşmenin yarı süresinde Gümüşhanespor'a gitmiş.

Malatyalı Teknik Direktör Nihat Balan'ın görev yaptığı 3. lig ekibi Gümüşhanespor'da 2006- 2007 sezonunda; 10 Eylül 2006 ile 6 Kasım 2006 tarihleri arasında oynanan 6 maçta yedek olarak sahaya çıkan Yunus Emre Eserdi, bu maçların hiçbirinde forma giymemiş. Eserdi, Gümüşhanespor'un sadece 12 Kasım 2006'da Ankara Demirspor'la oynadığı maçta ilk 45 dakika forma giymiş. Gümüşhanespor'un geçtiğimiz sezon 7 maçında 18 kişilik kadroda yeralan, bunların 6'sında forma giymeyen Eserdi'nin daha sonra ağır bir sakatlık geçirip ameliyat olduğu bildiriliyor.

Tekin'in ısrarla istediği belirtilen Yunus Emre Eserdi'nin, 2006- 2007 sezonu Gümüşhanespor performansı, bir maçta sadece 45 dakika forma giymesi.

YENİ SEZON HAZIRLIĞI..
Bu arada, 3. Futbol Ligi 1.grupta mücadele edecek olan Malatya Belediyespor, yeni sezon için topbaşı yaptı.

Geçen sezon sonunda 3. Futbol Ligi'nde mücadele etme hakkını elde eden Malatya Belediyespor, teknik direktör İsmail Tekin, yardımcı antrenörler Engin Beltekin ve Murat Kayapınar yönetiminde, 2007-2008 futbol sezonu çalışmasına başladılar.

Malatya Belediyespor'un teknik direktörü İsmail Tekin, Malatya'daki çalışmalardan sonra 2-15 Ağustos tarihleri arasında Bolu Termal Otel'de kamp çalışmasını sürdüreceklerini belirtip, takıma santrofor futbolcu alınmasıyla transferi kapatacaklarını bildirdi.

Öte yandan Malatya Belediyespor, Özel Gözde Hastanesi ile sponsorluk anlaşması yaptı. Kulüp başkanı Eserdi, "Sezon öncesi periyodik muayene ve sezon içindeki sakatlıklar ve muayenelerde ücret almayacak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız