SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İsmail Tekin Orduzuspor'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:15:58
İsmail Tekin Orduzuspor'da
A- A+ PAYLAŞ
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup ekiplerinden Orduzuspor, ikinci yarı öncesinde kadrosunu güçlendirdi. 
 
Grupta 1 puanla son sırada bulunan Orduzuspor, Teknik Direktör İsmail Tekin ile anlaşarak, kadrosuna 15 yeni futbolcu kattı. İmza töreninde bir konuşma yapan Orduzu Belediye Başkanı ev Orduzuspor kulüp başkanı Cumali Ekin, "Orduzu Belediye Başkanı olduğum günden buyana Orduzuspor'a hep destek verdim. Takımımızı bugüne kadar getirdik. Takımımızı güçlendirme adına 15 futbolcuyu kadromuza kattık. Teknik direktörümüz İsmail Tekin ile anlaştık. Amacımız Orduzuspor'u daha iyi yerlere getirmektir" dedi. 
 
Orduzuspor Teknik Direktörü İsmail Tekin ise, "Bir Malatya takımına hizmet etmekten dolayı onur duyuyorum. 1 puanla Orduzuspor takımının bu durumda olması, ikinci yarıya da girerken bu takımı yaşatabilmek için Sayın belediye başkanımızın katkıları ve yöneticilerimizin destekleri var. Burada bir katkımızın olacağına inanıyorum. Var gücümüzle çalışacağız. Futbolcularımızda takımı kurtarma inancını taşıyorlar. Bu başarının gelmesi için büyük bir olay" diye konuştu. 
 
Orduzuspor'da teknik direktör İsmail Tekin olurken, Tekin'in yardımcılıklarına Engin Beltekin ve Murat Kayapınar getirildi. Orduzuspor, Malatyaspor'dan Hasan, Eren, Savaş, Mesut, Can, Cihan, Okan, Kadir, Engin, Turgut ve Harun'u, Adıyamanspor'dan Fuat'ı, Elazığ Belediyespor'dan Atilla'yı, Malatya Demirspor'dan Ümit'i ve Malatya İl Özel İdarespor'dan Mehmet Bakır'ı kadrosuna kattı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız