SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İsmet İnönü Malatya'da da Anılacak

A- A+ PAYLAŞ

İstiklal Savaşımızın Garp Cephesi Kumandanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucularından, 2. Cumhurbaşkanı ve eski başbakanlardan, büyük devlet adamı ve asker, Malatya eski milletvekillerinden İsmet İnönü, ölümünün 47'nci yıldönümü dolayısıyla, 25 Aralık Cuma günü Malatya'da da törenle anılacak.

25 Aralık 1973'de vefat eden İnönü için yapılacak anma törenine ilişkin olarak Valilik'ten şu bilgi verildi:

"Saat: 11.00

Yer : İnönü Anıtı Önü (Kapalı Çarşı Üstü)

1- Çelenklerin Sunulması

- Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nca Çelenkler Sunulacaktır.

- Siyasi Partiler, Kamu Kurumu Niteliğindeki Meslek Kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşları Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günleri, Atatürk Günleri ve Tarihi Günlerde Yapılacak Tören ve Kutlamalar Yönetmeliğinin 2. maddesinin 6. fıkrası çerçevesinde (siyasi partiler, STK’lar vs) çelenklerini sunabileceklerdir.

2- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı."

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • M. Kadıoğlu (3 yıl önce)
    Anıtında yazdığı gibi adı temiz hatırası Aziz kalacak Türkiye Cumhuriyeti kıyamete kadar var oldukça unutulmayacak nur içinde yat paşam mekanın cennet olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Fikret (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Nurlar içinde yatsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    ALLAH rahmet etsin mekani cenet olsun Böyle büyük bir kahraman ne kadar gurur duysak yerinde
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin..şimdi yokluklarını daha iyi anlıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Mekânın Cennet olsun.Minnetle ve Rahmetle???
    0
    0
    Yanıtla