SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İsmet İnönü'yü Anma Töreni

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucularından, büyük devlet adamı ve asker, 2. Cumhurbaşkanı, eski başbakanlardan, Malatya eski milletvekillerinden hemşehrimiz İsmet İnönü, ölümünün 34. yıldönümü dolayısıyla Malatya’da da 25 Aralık Salı günü törenlerle anılacak.

İnönü için ilk tören, saat 10.00’da Hükümet Meydanı’ndaki İnönü Anıtı önünde gerçekleştirilecek. Valilik, Garnizon Komutanlığı, Belediye, Üniversite ve diğer kurumların çelenklerinin konulmasından sonra, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile buradaki tören sona erecek.

Daha sonra Özel İdare Müdürlüğü salonunda İnönü ile ilgili konferans verilecek. 10.20’de başlayacak olan konferansın ilk konuşmacısı 2. Ordu Komutanlığı’nda görevli Kurmay Albay Erdal Dodurga “İsmet İnönü’nün Askeri Kişiliği”ni, ikinci konuşmacı Cumhuriyet Lisesi Tarih öğretmeni Erkan Erdoğan ise “İsmet İnönü’nün Hayatı ve Kişiliği” konusunda konuşacaklar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız