SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İsmet Paşa'yı Andık

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:03:22
İsmet Paşa'yı Andık
A- A+ PAYLAŞ

 Türkiye’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün vefatının 41’nci yıldönümü nedeniyle memleketi Malatya’da da anma programı düzenlendi. 

Valilik binası önündeki İsmet İnönü heykeli önünde düzenlenen anma programında, Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün, 2. Ordu Komutanlığı Garnizon Komutanı Tuğgeneral Metin Alpcan, Baro Başkanı Enver Han’ın çelenk sunumundan sonra bir dakika saygı duşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, askeri ve mülki erkan katıldı.

BARO BAŞKANINDAN AÇIKLAMA..

Malatya Barosu Başkanı Enver Han, “İsmet İnönü İstiklal Savaşının kazanılmasında, Cumhuriyet'in Kurulmasında, Türkiye'nin modern bir ülke olarak gelişip güçlenmesinde ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefi doğrultusunda ilerlemesinde büyük katkılar sağlamıştır” dedi. 

Türkiye’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün vefatının 41’nci yıldönümü nedeniyle memleketi Malatya’da düzenlenen anma programında anıta çelenk koyan Baro Başkanı Enver Han, “1.ve 2.İnönü Meydan Muharebelerinin Muzaffer Komutanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin 2. Cumhurbaşkanı, Mustafa Kemal Atatürk'ün dava ve silah arkadaşı İsmet İnönü, İstiklal Savaşının kazanılmasında, Cumhuriyet'in Kurulmasında, Türkiye'nin modern bir ülke olarak gelişip güçlenmesinde ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefi doğrultusunda ilerlemesinde büyük katkılar sağlamıştır. 2.Cumhurbaşkanı ve Malatya Milletvekili İsmet İnönü'yü ebediyete intikalinin 41. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

BANDO KONSERİ..

Türkiye’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün vefatının 41’nci yıldönümü nedeniyle memleketi Malatya’da düzenlenen bando konseri ile anıldı. 

İsmet İnönü Heykeli Önü İnönü Kapalı Çarşı Üstü’nde, 2. Ordu Bölge Bando Komutanlığı Konseri ilgi gördü.

2. Ordu Bölge Bando Komutanlığı Konseri sırasında birçok vatandaş konseri cep telefonu ile görüntüledi.

Çeşitli parçaların çalındığı 2. Ordu Bölge Bando Komutanlığı Konseri beğeni ile dinlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız