SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İsmine Yakışır Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Akpınar esnaflarıyla görüştü ve bu bölgedeki düzenleme çalışmalarını anlattı. Çakır, Bakırcılar çarşısı olmak üzere Kasap Pazarı ve çevresi, Akpınar Meydanından başlayarak şehir merkezini önhümüzdeki yıla kadar yenilemiş olacaklarını söyledi.

Belediye Basın Bürosu'nun konuya ilişkin yayınladığı bülten şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ile birlikte Akpınar Aslantepe Caddesindeki esnafları ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

07 Temmuz Çarşamba günü esnaflarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ahmet Çakır yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Esnaf gezilerine devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Esnaf gezilerimizle, hem esnaflarımızın sorun ve taleplerini alıyoruz hem de vatandaşlarımızın belediye çalışmaları ile ilgili görüşlerini öğrenme fırsatı buluyoruz. Akpınar ve çevresi Malatya ticareti için önemli bir bölge” dedi.

Akpınar bölgesinin daha çok canlanması için başta kaldırım ve yol düzenleme çalışmaları olmak üzere bazı düzenlemelerin yapılması gerektiğini belirten Başkan Çakır, “Bu sene ana merkezler üzerinde yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki yıl için de başta Bakırcılar çarşısı olmak üzere Kasap Pazarı ve çevresi, Akpınar Meydanından başlayarak şehir merkezini yenilemiş olacağız. Bu çalışmalarımız sonunda da Akpınar ismine yakışır bir bölgeye dönüşecek” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız