SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ispanak Değil Uyuşturucu!

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:10:34
Ispanak Değil Uyuşturucu!
A- A+ PAYLAŞ

Polis ve jandarma tarafından yapılan operasyonlarda esrar, hint keneviri, uyarıcı hap ile ruhsatsız silah ele geçirilirken, toplam 15 kişinin yakalandığı bildirildi.

POLİS OPERASYONU.

Polis tarafından Malatya ve Elazığ'da gerçekleştirilen operasyonda da esrar, uyarıcı hap ile ruhsatsız silah ele geçirildi, 13 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'nün konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik sürdürülen çalışmalar neticesinde;

04/06/2014 tarihinde ilimiz merkezinde ve Elazığ ilinde yapılan operasyonda toplam 4 kilogram 325 gram uyuşturucu esrar maddesi, 655 adet uyarıcı nitelikli ecstasy hap, 2 gram Bonzai maddesi, 1 kök kenevir bitkisi ile 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir.

Soruşturma kapsamında uyuşturucu madde yakalamaları ile ilgili halen 3 şüphelinin adli makamlarca tutuklu olarak yargılanmasına devam edilmektedir. 04.06.2014 günü gerçekleştirilen operasyon ile ilimizde 12, Elazığ ilinde 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheliler TCK.188/3 “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” ve 6136 SKM suçlarından haklarında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte adli makamlara sevk edilmiştir.

Uyuşturucu ve uyuşturucu madde tacirleri ile kararlı mücadelemiz Malatya halkından aldığımız destek ile artarak devam etmektedir."

DOĞANYOL'DA..

Jandarma tarafından Doğanyol'da gerçekleştirilen operasyonda, esrar elde edilen 278 kök Hint Keneviri bitkisi ile 340 gram esrar ele geçti.

Konuya ilişkin Jandarma'nın verdiği bilgi şöyle:

"Malatya İl Jandarma Komutanlığınca, icra edilen önleyici hizmetler kapsamında;  04 Haziran 2014 günü Doğanyol ilçesi mülki sınırları içerisinde E.A. isimli şahsa ait bahçede yapılan aramada (278) kök kenevir bitkisi ve (340) gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiş olup, olayla ilgili şüpheli şahıs C.Savcısının talimatı ile ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş hizmetlerinin sağlanmasına yönelik kaçakçılık olayları ile mücadeleye aralıksız devam edilmektedir."

OTOBÜSTE ESRAR

Bu arada, Kale ilçesi yakınlarında durdurularak aranan yolcu otobüsündeki bir yolcu valizinde 3 kilo 480 gram toz esrar ele geçirilirken, olayla ilgili C.T. adlı şahıs gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız