SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İspanya'ya Gidecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:49:14
İspanya'ya Gidecek
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediyesi Esenlik Spor Kulübü sporcusu, 68 kilogramda Türkiye Şampiyonu Serhat Korkutan, İspanya'da düzenlenecek uluslararası tekvando şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor. 
 
Serhat Korkutan'ın,  24-25 Mart tarihlerinde İspanya'nın Alicante şehrinde gerçekleştirilecek olan şampiyonaya katılacak olmasıyla ilgili açıklama yapan Malatya Belediyesi Esenlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Yıldırım, " Malatya Belediyesi Esenlik Spor Kulübü, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır ve Kulüp Başkanımız Sayın Orhan Barman'ın büyük destek ve gayretleriyle hızlı bir çalışma içerisine girdi. Bütün branşlarda 2 yıldır güzel bir çalışma var. 10 branşta çalışmalar devam ediyor. Tekvando'da son 2-3 yıldır doğru dürüst bir başarı elde edilemiyordu. Malatya'daki tekvando duayenleri ve antrenörleri büyük özverilerle çalışıyordu ama bir şansızlık vardı. Tekvandocumuz Serhat Korkutan'ın antrenörü Vahap Genç, Malatya Belediyesi Esenlik Spor Kulübü'ne kazandırdı. Serhat Korkutan, Büyükler Türkiye Tekvando Şampiyonası milli takım elemelerinde derece yaptı. Kendi gibi sporcuları yenip, milli takımda şampiyon oldu. Netice olarak ta, İspanya'da gerçekleştirilecek olan uluslar arası tekvando şampiyonada yer almaya hak kazandı. Sporcumuz şuanda milli takımda hazırlıklarını sürdürüyor. 21 Mart'a kadar çalışmalarını burada yapacak ve buradan da İspanya'ya geçecek. Bu Malatya için büyük bir başarı. İnanıyorum ki, tekvandodaki bu şansızlık, özverili çalışmalarla kırılacak. Malatya Belediyesi Esenlik Spor Kulübü, milli takım seçmelerine birçok sporcu gönderdi. Sporcularımız iyi dereceler elde ettiler. Ben ummalı çalışmalarla Malatya'ya Avrupa ve Dünya Şampiyonu sporcular yetiştireceğiz" ifadelerini kullandı. 
 
Yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Malatya Belediyesi Esenlik Spor Kulübü Tekvando Antrenörü Vahap Genç ise, "Gençlerde alt yapımız çok sağlam. Hedefimiz, dünya ve Avrupa'da Malatya'yı ve ülkemizi temsil edecek sporcular yetiştirmek" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız