SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İspendere 1. Etapta Sona Gelindi

0
Güncellendi - 2017-08-05 04:42:59
İspendere 1. Etapta Sona Gelindi
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından İspendere İçmeleri’nde sürdürülen çalışmaların birinci etabında sona gelindi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İspendere İçmeleri’nde sürdürülen çalışmalarda birinci etabın Eylül ayı içerisinde bitilerek, vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Battalgazi Belediyesi tarafından şifalı suları ile bilinen İspendere İçmeleri’nde sürdürülen çalışmalar, 4 etap halinde tamamlanacak. Birinci etap çalışmaları Eylül ayında tamamlanacak olan İspendere İçmeleri’nde incelemelerde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İspendere İçmeleri’ni bölgenin şifa merkezi haline getireceklerini söyledi.

Başkan Gürkan, Eylül ayında İspendere İçmeleri’nde sürdürülen birinci etap çalışmaları tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacaklarını kaydederek, “İspendere şifalı içme sularının bulunduğu mevkide yapılan çalışmaları yerinde görüp incelemek buraya geldik. Burada ilgili müellif firma ve yetkilileri ile yaptığımız görüşmede, Eylül ayı başı itibarıyla birinci etap bölümünü artık vatandaşın hizmetine açılması noktasında mutabakat sağladık. İkinci, üçüncü, dördüncü etap çalışmalarda zaman içerisinde devam edecek. Ama Eylül ayı içerisinde bu birinci etap çalışmalar bitirilerek şifalı suların bulunduğu yerin ve yürüyüş kulvarlarının vatandaşa açılması sağlanacak diye düşünüyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • şahin (6 yıl önce)
    bu şahıs akp yi bitirmek için gelmiş emlak değerlerini istanbul ankara izmir gibi büyük şehirlerle bir tutmuş evime 140 binliraya satılığa koymuştum 1 sene boyunca birtek alıcı çıkmadı belediyeye borç ödemeye gittim bana 168 binlira emlak değeri çıkarmış neymiş zencefil sokakmış yeri kıymetliymiş allahtan korkmazlar gelin 52 yıllık evimi size 140 vereyim allahın izniyle 2019 a fazla birşey kalmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin bey haklısın ama alacağın yok o değeri bu başkan değil Malatya belediyesi büyükşehir olmadan önce AKP'li belediye başkanı Ahmet Çakır koydu belediye meclisi TSO ve ESOB ve muhtarlarda onayladı
    0
    0
    Yanıtla