SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İspendere Yolu Asfaltlanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:06:14
İspendere Yolu Asfaltlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, İspendere Şifalı suların bulunduğu 10 kilometre uzunluğundaki İspendere-Bulutlu yolunda asfalt çalışmaları yapıyor. 

Belediye tarafından yapılan açıklamada; "Malatya-Elazığ karayolundan başlayarak Bulutlu mahallesine kadar uzanan yolda ilk olarak altyapı çalışmaları yapılırken, yolda dolgu çalışmaları, yama ve kısmi sıcak asfalt kaplamaları yapıldı. Şifalı suların bulunduğu bölgeyi baştan aşağı sıcak asfaltla kaplayan Büyükşehir Belediyesi, bölgede yaşanan yol sorunlarının tamamını ortadan kaldırdı." denildi.  İspendere Mahallesi ile Bulutlu Mahallesinin yollarını da sathi kaplama asfalt ile kaplayan Malatya Büyükşehir Belediyesi bu çalışmalarda, 60 ton emisyon kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız