SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den Ahaliye Mesajdır!.

0
Güncellendi - 2016-12-09 21:35:19
Büyükşehir'den Ahaliye Mesajdır!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin, Mevlid Kandili dolayısıyla kentteki panolara astığı dini içerikli sözler içeren afişlerinden birinin ters olması eleştirilere ve esprilere yolaçtı.

Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in doğum günü nedeniyle bu yıl 11 Aralık Pazar'ı Pazartesi'ne bağlayan gece kutlanacak olan Mevlid Kandili öncesi, Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki panolara, dini içerikli mesajlar, peygamberimize dair ve onu tanımlayan sözlerin yeraldığı afişler astırdı. Ancak, bunlardan Atatürk (Kışla) Caddesi'ndeki bir panoya üst tarafında Arapça "Muhammed (S.A.)",  altta ise Türkçe  "O asla israf etmezdi" yazılı afişi asanlar, bir hata yapıp ters asmışlar, bunun da farkına varmamışlardı.

Şehrin en işlek caddelerinden birine ters asılan afiş ve bu duruma çevreden müdahale edilmemiş olması şaşkınlık yaratırken, birçok iş ve icraatı eleştirilen, özellikle de kaynaklarını gereksiz birçok iş ve projede israf ettiği eleştirileri yapılan Büyükşehir Belediyesi'nin israfla ilgili ters afişi, ayrıca ironik bulundu.

FOTOĞRAF: Güler HAZAR

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

terspano1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Aydin (7 yıl önce)
    Israf hattinden fazla ulkemizde cogu köyün yolu yok nerdeyse ama buyuksehirlerde israf hattindenn fazla durumda
    0
    0
    Yanıtla
  • bircan (7 yıl önce)
    Eleştiriye tahammülsüzlüğün zirvesindeyiz. Afişin ters asılması dünyanın her yerinde haberdir. Burada en son kusurlu olabilecek Malatyahaber'dir. Adam köpeği ısırmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dogru belediye de tam tersi uygulamalar var israf hattinden fazla mevcut durumda ne yazikki
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Eroğlu (7 yıl önce)
    Malatya haber sizi çok seviyoruz, hayranınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • furkan (7 yıl önce)
    haber yapacak birşey bulamamıslar dün asılırken ben denk geldim sıtmapınarında gençler asarken bile bir yüzü türk bayragı bir yüzü peygamber efendimizin ismi olan reklamları yere bile deydirmeden araçların üzerinde açıp öyle takıyorlardı insan oğlu hata yapar malatyanın her noktasında var bu reklamlar biri yanlıslıkla olabilir neden bu kadar alaya alınmıs anlamadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dangalak Furkan (7 yıl önce)
    Malatya haber yaptığın habere ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (7 yıl önce)
    Üretmeyen sürekli tüketen israfın içinde yüzen ve lale devri yaşayan ülkemiz bu şekilde uzun sure gidemez çalışan insan az kahvehaneler çay ocakları sokaklar insan dolu hükümet ne yapsın kardeşim ülkemiz için üretelim çalışalım israftan kacinalim .
    0
    0
    Yanıtla
  • yaman (7 yıl önce)
    belediyemizin hangi işi düzgün ki zaten!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (7 yıl önce)
    arkadaşlar bu olabilir orda asan adamın elinde olan birşey basit işlerle uğraşmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kasım (7 yıl önce)
    Mousa sow'un gollerine ithafen yapılmış olmalı :)
    0
    0
    Yanıtla
  • celil (7 yıl önce)
    Belediyenin o kadar saçma sapan uygulamaları ve yetersizliklerine gözünüzü kapatıp bunu mu görebildiniz. Zaviye mah. hergün su kesintisi süprizi, ve tozdan pislikten yaşanılacağı kalmamış mahalle ,hergün çok genişmiş gibi yollara duba konulması her geçen yıl hatta her geçen gün artan trafik çilesi, belediyenin trafik araçlarının yatarak para aldığı sadece kaldırım üstünde araçlara müdahele edebildiği, kendi belediye binasının etrafındaki trafiği bile kontrol edemeyen yetersiz bir belediyeyi yazmadınız da bunu mu yazabildiniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • ad (7 yıl önce)
    sizin haberciliğinizin değeride ancak bukadar olur
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    Mesela. Her işiniz ters demiyoruz ancak bu da bir örnek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Veysi Yüce (7 yıl önce)
    Asan arkadaşların da umurunda değilmiş zaten. Anlamadığım şey şu, Aralık'ta da doğum günü kutluyorsun. Nisan'da da kutluyorsun. Belediyenin yaptığı iş başlı başına bir israf zaten. Milletin parasını afiş olarak boş yere kullanıyorlar. Daha neyin mesajını veriyorlar?
    0
    0
    Yanıtla
  • Dangalak Furkan (7 yıl önce)
    siz ya siz habercilik mi yapıyorsunuz ne yaptığınızı zannediyorsun
    0
    0
    Yanıtla