SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İsrail Terör Estiriyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:02:17
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Gençlik Derneği Malatya Şubesi, Malatya Alperen Ocakları, Milli Türk Talebe Birliği Şubesi, Malatya Genç Birlik, Genç MÜSİAD ve Furkan Vakfı Gençlik Kolları tarafından İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına ortak basın açıklaması ile tepki gösterildi. 

Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısında ortak açıklamayı Anadolu gençlik Derneği Üniversite Başkanı Abdülkadir Karaduman okudu. Açıklamada, “Birinci Dünya Savaşının Osmanlının tasfiyesi ile sonuçlanmasının ardından İngiliz işgali altındaki Filistin topraklarında bugünkü Siyonist İsrail’in temelleri atılmıştır. Siyonizm düşüncesi ve İkinci Dünya Savaşının hemen akabinde varlığı Birleşmiş Milletlerce tescillenen Siyonist İsrail ilk günden itibaren hem İslam coğrafyasına hem de tüm insanlığa yönelik bir tehdittir. İsrail’in özelde Filistin topraklarında ve genelde İslam coğrafyasının tamamında estirdiği terör her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan’da da şiddetini artırmıştır. Özellikle Ramazan ayını Müslümanlar için kan gölüne dönüştürmek Siyonizm düşüncesinin karakteristiğidir. İsrail’in rutine bağladığı terör olaylarına karşı tepkisizlik, Irak ve Suriye’de yaşanılan parçalanma sürecine karşı duyarsızlık başta Türkiye olmak üzere tüm İslam coğrafyasını adım adım daha büyük bir felakete doğru götürmektedir” ifadeleri yer aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız