SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İsrail'de Şampiyon Oldular

0
Güncellendi - 2017-02-07 01:17:16
İsrail'de Şampiyon Oldular
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM) sporcularından Malatyalı Zehra Lara Tekbaş (fotoğrafta soldaki), İsrail'de katıldığı Grade 5 seviye ITF Gençler turnuvasında Avusturyalı partneri Arabella Koller ile birlikte çiftler kategorisinde şampiyonluğu elde etti.

Tel Aviv kentindeki turnuvada 1 numaralı seri başı olarak ter döken Tekbaş/Koller çifti, set yitirmeden geldikleri finalde Carola Cavelli/Kristin Younes tandemini 6-7, 6-4, 10/5'le geçip ipi göğüsledi. 16 yaşındaki Tekbaş, gençler kariyerinin ikinci çiftler kupasını kazandı.

Malatyalı tenisçi Tekbaş, çok sevdiği tenis sporuna 5 yaşında başladı. 12 yılda büyük bir gelişim gösteren ve katıldığı turnuvalarda bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç raket, 4 turnuvada şampiyonluk yaşadı.

Milli formayla başarıdan başarıya koşan genç sporcu, 4 defa milli takımda ferdi şampiyonluklar yaşadı.

Türkiye Tenis Federasyonu’nun Olimpiyat Projesi’nde yer alan Tekbaş, milli formayla yakaladığı başarıları ilerleyen dönemlerde de taçlandırmak istediğini kaydetti.

Genç raket, çok sevdiği tenis sporunda elde ettiği başarıların kendisini ileri seviyelere taşıdığını ifade ederek, “Milli takım formasıyla ülkemi uluslararası turnuvalarda hem tekler hem de çiftlerde en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyorum. Hocalarımın bana vermiş olduğu programları bire bir uygulayıp, çalışmalarıma harfiyen uyuyorum. Hedeflerime yavaş yavaş ulaşmaya başladım. Elde ettiğim dereceler, beni geleceğe en iyi şekilde hazırlıyor” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız