SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İsrail'i Protesto Gösterisi

A- A+ PAYLAŞ

Memur-Sen'e bağlı Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte İsrail'in Filistin'deki uygulamalarına tepki gösterildi.

Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesi tarafından Soykan Parkı'nda yapılan basın açıklamasında, İsrail'in Filistin'deki uygulamaları protesto edildi. Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Şahin Kayaduman, "Terörist devlet İsrail tarafından Filistin'in Gazze bölgesinde tam anlamıyla bir katliam uygulanmaktadır. İsrail, kadın-çocuk demeden yaptığı insanlık dışı katliama son vermelidir. Toprakları üzerinde dar bir alana sıkıştırılan Filistin halkı, soykırıma tabi tutulmaktadır" ifadelerini kullandı.
Kayaduman, "İsrail'in yaptığı sadece hukuk dışı değil, aynı zaman insanlık dışı, ahlak dışıdır. Türkiye, İsrail Büyükelçisi'ni bir an önce geri çekerek net tavır koymalıdır. TBMM, bir komisyon kurup acilen bölgeye göndermelidir" dedi.

Açıklamada, "Hamas'a selam, direnişe devam", "Hain Abbas, Filistin'den defol" şeklinde slogan atıldı. Açıklama olaysız bir şekilde sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız