SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İsrail'in Cüreti Sorgulanmalı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:59:33
A- A+ PAYLAŞ

İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (Mazlum Der) Malatya Şubesi yönetim kurulu üyesi Kaya Gümüşel, “İsrail in bu cüretkarlığı bir kez daha sorgulanmalı ve hesabı er geç görülmelidir” dedi. 

Dernek binasında, dernek yöneticileri Mehmet Karaman ve Ömer Kılıç ile birlikte basın açıklaması yapıp İsrail’in zulmünü dile getiren (Mazlum Der) Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Kaya Gümüşel, “Dünya kamuoyunun gözleri önünde Filistin halkına yapılan zulme bir kez daha dikkatlerinizi çekmek istiyorum. Zalim siyonizm ve eli kanlı İsrail yönetimi her geçen gün cepheyi genişletme zulmü artırma yönünde bir adım daha atmaktadır. İşkencede, adam öldürmede hiçbir kural tanımayan eli kanlı yönetim adeta çıldırdı. Her yeni gün bir bahane ederek saldıran siyonizm aynı zamanda bir sonraki saldırının zeminini oluşturmak içinde planlı hareket etmektedir” ifadelerini kullandı.

“Son günlerde iyice azgınlaşan terör devleti İsrail ramazan ayında en kanlı saldırılarını yapmaktan çekinmemiştir. Müslümanların kutsallarına saldırmakta sınırları iyice zorlamaya başladı. Müslümanların ilk kıblesi olan Mescidi Aksa'ya saldırılarını yoğunlaştırmıştır. Buraya giren Müslüman cemaate yeni baskılar, yeni kısıtlamalar getirmiştir. Zulüm o kadar ileri düzeye ulaştı ki adeta erkek cemaat mescidi aksaya giremiyor; Kutsal Mekan’ın nöbetini kadınlar devam ettirmektedir. Müslüman kadınlara en kutsal mekanlarda zulüm devam etmekte, işkence sınırsız devam etmektedir. Ey İslam Alemi! Arap dünyası! Müslümanlar! bunun hesabını nasıl vereceğiz?” diye soran Gümüşel açıklamasını şöyle tamamladı:

“Bir buçuk milyar Müslüman’ın yaşadığı yeryüzünde bir avuç denen İsrail in bu cüretkarlığı bir kez daha sorgulanmalı ve hesabı er geç görülmelidir. Sözde demokrasi havarileri, insan hakları kuruluşları durumlarını bir kez daha gözden geçirmeli, dibe vurmuş imajlarını düzeltme yönünde harekete geçmelidirler. Tam bir itaatle İsrail’ in zulmüne her seferinde sınırsız desteğini esirgemeyen Amerika ve Avrupa ülkeleri bu tutumlarını bir kez daha gözden geçirmeli, mazlumun ah-ı sadece zalimi değil zulme sessiz kalanlar ve destek verenleri de sarar, bu unutulmamalı.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız