SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İsrail'in Güvenliği İçin.."

A- A+ PAYLAŞ
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karadeniz Ereğli'sine yaptığı ziyaret sırasında, çeşitli açıklamalarda bulundu.
 
"İSRAİL KALKANI.."
Bir gazetecinin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile İsrailli bakan arasındaki polemiğinin hatırlatılması üzerine yanıt veren Kemal Kılıçdaroğlu, "Perdenin önünde başka, perdenin arkasında farklı bir tablo var. Halkı kandırmak için her şeyi yapıyorlar. İsrail'i protesto ediyorlar vesaire vesaire. Ben sormak istiyorum. Brüksel'de kapalı kapılar ardında, otel odalarında pazarlık yapanlar kimlerdi. Malatya Kürecik'e İsrail kalkanını kuran kim. Başka bir ülke mi? Hangi gerekçe ile biz onu yapıyoruz, İsrail'in
güvenliğini sağlamak için. Oradan elde edilecek bilgiyi birinci elden İsrail'e vermek için. Kimi kandırıyorlar" dedi. 
 
AKP hükümetinin özelleştirme yoluyla 30 milyar dolar para aldığını ifade eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu yolla Cumhuriyet tarihinin en büyük borçlanmasının olduğunu dile getirdi. Herkesin borç içinde olduğunu aktaran Kılıçdaroğlu, TRT 3'ün de halkın gerçekleri öğrenmemesi için yasaklandığını belirtti. Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: 
 
"Özelleştirme yoluyla AKP'nin aldığı para 30 milyar dolardır. Cumhuriyet tarihinin en büyük borçlanmasını yaptı. Ama bizim anladığımız bir anlamda büyüme de yok. Herkes borç içinde. Bir ev düşünün adam buzdolabını sattı. Biraz geçindi sonra çamaşır makinesini sattı. Daha sonra yatak odası, televizyonunu sattı, Sonra bir baktı borç aynı borç. Hatta biraz daha borcu büyümüş. Evde de hiçbir şey kalmadı. Bizim durumumuz da buna benziyor. Her şeyi sattık. Dünyanın borcunu yaptık. İşsizlik, kimse de iş bulamadı. 2012 o açıdan çok önemlidir. Bu günden herkese söyleyelim. Hükümetin tek dayanağı var sıcak para. Yani borç. En büyük korkusu da para çıkacak mı çıkmayacak mı? O para ortaya çıkarsa çökecek. Türkiye'nin ihracat yapması lazım. Cari açığı yerine cari fazlası olması lazım. Bu Plan Bütçe Komisyonu'nda, bütün bütçelerde söylendi. Siz niye sanıyorsunuz ki TRT 3 niye yasaklandı. Halk gerçekleri, meclisteki tartışmaları görmesin. Gerekçe halkı gerçekleri anlatmamaktı." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız