SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Israrla Bunu Tercih Ettim"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:56:38
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'da ön seçime gireceğini ifade ederek, "Benim farklı bir seçim istemem doğru olmazdı" dedi.

CHP'de ön seçime girecek tek MYK üyesi olan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Malatya'da uzunca yıllardan beri politika yapıyorum. Yaşamım neredeyse Cumhuriyet Halk Partisi'nin içerisinde siyaset yapmakla geçti. İl başkanlığı, il eğitim sekreterliği, saymanlık, belediye meclis üyeliği, belediye meclis grup başkanlığı gibi her türlü görevde bulundum. Benim farklı bir seçim istemem doğru olmazdı. Örgütüme, partililerime güvenmemek olurdu. Örgütten gelen, Malatya'ya emek veren biri olarak hep ön seçimi savundum. Önümüzdeki hafta Malatya'da ön seçim yapılacak. 3 binin üzerinde delegemizin ve seçilmiş arkadaşlarımızın kullanacağı oylarla bizim listemiz belirlenecek" diye konuştu. 

"ISRARLA BUNU TERCİH ETTİM"

Ağbaba, ön seçime girmeyi ısrarla tercih ettiğini belirterek, "Ön seçim partimiz için önemli. Genel başkanımız 'istiyorsan girme' dedi. MYK'daki arkadaşlarımızda 'girme, yerel yönetimlerden sorumlusun" diyen iller var dediler ama ben ısrarla bunu tercih ettim. Sağ olsun genel başkanımızda beni kırmadı. 7 Mart Cumartesi günü Malatya, Türkiye'ye örnek bir ön seçimle adaylarını belirleyecek" ifadelerini kullandı.

"FARKLI BİR PARTİ İÇİ DEMOKRASİ UYGULANMIŞ OLACAK"

Yapılacak olan ön seçimi Türkiye için önemli bir adım olarak değerlendiren Ağbaba, "56 ilde Cumhuriyet Halk Partisi adaylarını ön seçimle belirliyor. Bunun önemi şu; Cumhuriyet Halk Partisi, diğer siyasi partilerden daha farklı bir parti içi demokrasi uygulamış olacak. Birilerinin yaptığı gibi tek elden seçilmeyecek. Üyelerinin, partililerinin katılımıyla seçilecek. Bu Türkiye açısından çok önemli bir adım. Benim açımdan da önemli Umarım Malatyalılar, partililerim desteklerini esirgemezler, 4 yıl daha Malatya'ya hizmet yapma şansını elde etmiş olurum" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız