SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Israrla Görevde Kaldık.."

A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.
  
Ligde kolay maçın olmadığını vurgulayan Katipoğlu, “Kesinlikle kolay maç diye bir şey yok. Diyarbakırspor, bizi sahamızda 3-1 mağlup eden Altay’dan puan aldı. Kolay rakip deyimlerine katılmıyorum. Diyarbakırspor karşılaşması hem dostluk ve kardeşlik açısından hem de ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı dönemde birlik ve beraberlik içerisinde, sporun dostluk, kardeşlik olduğunu göstereceğiz. Diyarbakırspor’u Malatya’da en iyi şekilde ağırlayıp, misafir edeceğiz. Sahada da kazanan elbette ki biz olmalıyız. İç sahada büyük sıkıntı yaşıyoruz. İnşallah Diyarbakırspor maçıyla buna son vermek istiyoruz” dedi.
  
Katipoğlu, şansız puan kayıplarına uğradıklarını belirterek, “Balıkesirspor maçından önce '1 puan iyi mi?' deseydiniz. Çok iyi derdik. Ama maç bitiminde sevinen Balıkesir olurken, biz üzüldük. Deplasmanda takım olarak çok iyi mücadele ettik. 90+4’te talihsiz bir penaltı golü ile sahadan 1-1 berabere ayrıldık. Keza İskenderun Demir Çelikspor maçında da son saniyede kalemizde şansız bir gol gördük. İnşallah ben bu şansızlıkların son bulacağını ümit ediyorum. Geçen sezonda böyle sıkıntılı bir dönem geçirdik. Ben teknik heyet ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyorum. Her şey düzelecek. Şehir olarak birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Ama şu bir gerçek ki, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın dışında kimseden herhangi bir destek görmedik. Burada bazı sözler var ve bu sözlerin yerine getirilmesi lazım. Herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor” diye konuştu.
  
Alınan mağlubiyetlerin hep şansızlıktan kaynaklandığını ifade eden Katipoğlu, “Şanlıurfaspor, İskenderun Demir Çelikspor ve Altay maçlarındaki futbolumuz ortada. Bu sezon Çorumspor maçı haricinde diğer maçlarda kötü oynamadık. Takım olarak iyi mücadele ediyoruz ve bu iyi mücadele devam edecek. Takım mutlaka başarılı olma zorunda. Ama başarının garantisi yok. Kafaya 7 milyon TL bir bütçe takılmış. Bizim futbolculara verdiğimiz paranın toplamı sezon sonuna kadar maç başı ve peşinat olarak 2 milyon 750 bin TL’yi geçmez. 7 milyon TL bizde de biz bu parayı sokağa mı attık? Geçen sezonda aynı şeyle karşılaştık. Geçen sene bizim futbolculara verdiğimiz para 2 milyon 200 bin TL idi. Bunu iyi ayırt etmemiz gerekiyor. Belediye başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Her şeyiyle bizim yanımızda. Ama onun dışında da baktığımızda her şey ortada. Herkesin elini taşın altına sokarak, sorumluluk olması lazım. Çözüm neyse bizim boynumuz kıldan ince. Ama sabırlı olmamızda fayda var. Biz yönetim olarak göreve gelmişiz. Biz görevi bırakmıştık. Sonra ısrarla görevde kaldık. Ama birilerinin halen bu işin üzerinde oyun oynamasına aklımız ermiyor. Ne yapmak istiyorlar? Siz bana zarar vermiyorsunuz. Kulübe, şehrimize zarar veriyorlar. Başarı için herkesin birlik ve beraberlik içinde olması gerekiyor” görüşünü savundu.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız